27 februarie 2020

Se reia licitatia pentru realizarea reparatiilor capitale la Cladirea Centrului Scolar C-11

0 Comentarii
Consilierii județeni, în ședința ordinară a lunii ianuarie au aprobat actualizarea indicatorilor pentru reparațiile capitale la Clădirea Centrului Școlar C-11. În 2016, valoarea estimată a investiției pentru lucrările de reparații capitale se ridica la suma de 4,1 milioane de lei. Din această valoare, 3,9 milioane de lei urma să fie suportată de la bugetul de stat.

Ulterior aprobării valorii devizului, a fost demarată procedura de achiziție publică, în vederea contractării proiectului tehnic, asistenței tehnice pe parcursul execuției și a execuției de lucrări. De două ori, consecutiv a fost reluată procedura, datorită deoarece nu a existat niciun ofertant iar la ultima publicare a anunțului au fost depuse două oferte, care nu au fost conforme.

”Acest obiectiv a fost scos în procedura de licitație de 3 ori și nu a fost adjudecat. Astăzi, prin votul consilierilor județeni am actualizat documentația tehnico-economică și reluăm procedura de licitație cât mai repede cu putință”, a precizat președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu.
Lucrările de reparații capitale sunt necesare pentru asigurarea normelor privind protecția și securitatea la incendiu, îndeplinirea și menținerea cerințelor fundamentale de calitate pe întreaga perioadă de existență a clădirii și, totodată pentru asigurarea unei performanțe energetice a clădirii.
Valoarea actualizată a investiției este de 6,1 milioane de lei, pentru o suprafață desfășurată de peste 3 000 mp, iar durata de realizare a lucrărilor se estimează a fi de 12 luni din momentul emiterii ordinului de începere.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu