16 octombrie 2020

Jandarmii băcăuani desfășoară activități preventive

0 Comentarii


Jandarmii băcăuani au desfășurat activități preventive privind informarea cetățenilor cu privire la adoptarea unor comportamente și atitudini care să prevină situațiile de risc, au purtat discuţii libere cu cetățenii, referitoare la respectarea unor reguli de bază  în ceea ce privește măsurile de  prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-C0V 2 și au împărțit materiale de protecție (măști și mănuși).

    De la începutul lunii octombrie si până în prezent jandarmii au constatat un număr de 356 de sancțiuni, în baza legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dintre care 299 au fost avertismente scrise și 57 amenzi contravenționale, în valoare totală de 32700 de lei. De asemenea, au fost avertizate verbal mai multe persoane cu privire la purtarea corespunzătoare a materialelor de protecție.

    

      În scopul prevenirii și limitării răspândirii noului coronavirus, jandarmii fac apel către cetățeni, să respecte măsurile de siguranță impuse de legislația în vigoare și totodată, să manifeste înțelegere și disponibiltate în a pune în aplicare aceste măsuri.    

     Pe această cale, asigurăm  cetățenii că suntem în slujba lor și ori de cate ori este nevoie de respectarea legislației în vigoare, noi suntem prezenți la datorie.



0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu