25 decembrie 2020

Acţiune umanitară organizată de jandarmii băcăuani

0 Comentarii

 


În fiecare an, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău îl aduce pe Moş Crăciun în casele şi sufletele unor persoane aflate în situaţii dificile.

          Jandarmii, oamenii care îmbracă ținuta bleu-jandarm, sunt cei care pun mână de la mână pentru a veni în ajutorul celor mai puțin norocoși ca ei.

          Ieri, jandarmii băcăuani s-au deplasat la o familie cu doi copii din municipiul Bacău, greu încercată de vicisitudinile vieții. Tatăl este stâlpul familiei și, chiar dacă în urma unui accident a rămas fără o mână, se străduiește ca familiei sale să nu îi lipsească nimic.

          Din sacul Moșului nu au lipsit, bineînțeles, jucării, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii, dulciuri și fructe, iar părinții au primit o masină de spălat rufe, un aragaz și o butelie, de care aveau neapărată nevoie.

,,Să ne cereți ajutorul de fiecare dată când aveți o problemă și vom încerca, în limita posibilităților, să o rezolvăm" le-au spus jandarmii care s-au deplasat cu cadourile la domiciliul familiei.

          Surpriza pe care le-au facut-o a fost motiv de mare bucurie pentru copii, care au promis că vor fi, la fel ca şi până acum, ascultători şi cuminţi.

          Cadourile au fost achiziţionate din contribuţia benevolă a personalului unităţii, o acţiune de acest gen fiind derulată şi la începutul lunii decembrie în localitatea Tg.Ocna, în cadrul campaniei ÎMPREUNĂ PENTRU A DĂRUI, derulată la nivelul inspectoratului.

           Activitatea de azi demonstrează că, în orice moment, prin solidaritate şi bunăvoință, putem fi un sprijin pentru oamenii care au nevoie de ajutorul nostru.    




       

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu