25 decembrie 2020

Dizabilitate nu există atunci când vezi abilitatea!

0 Comentarii

 


Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacău  derulează, în cadrul proiectului cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 „Incluziune socială prin servicii sociale în comunitate” Cod SMIS 130549, o campanie de informare și conștientizare pe tema nediscriminarii.

În cadrul acesteia va avea loc evenimentul intitulat „Dizabilitate nu există atunci când vezi abilitatea!”, primul dintr-o serie de 11 evenimente pe tema nediscriminării, on-line, pe platforma Zoom, în data de 14.12.2020, începând cu ora 10.00. Gazda evenimentului va fi  Asocierea dintre PFA Roșca Viorica și SC Digital Media Market SRL, în calitate de furnizori ai serviciilor de organizare a campaniei pe tema nediscriminării.

Scopul campaniei de informare și conștientizare pe tema nediscriminarii este facilitarea procesului de dezinstitutionalizare si integrare in comunitate a persoanelor adulte cu dizabilitati.

Principalele componente ale Campaniei:

- Studiu sociologic asupra percepției persoanei cu dizabilități din perspectiva membrilor comunităților adiacente proiectului, a autorităților locale cu sarcini în domeniu cât și a agenților economici locali.

- Ghid privind nediscriminarea avand la bază studiul sociologic, astfel încât măsurile adoptate să conveargă spre îndepărtarea piedicilor din calea peroanelor cu dizabilități și facilitarea integrării acestora în comunitate.

- Organizarea de evenimente pe tema nediscriminării– 11 evenimente

-  Distribuirea de pliante si  afise in comunitate

- Difuzare spot radio la Radio România Actualități, în data de 3 a fiecărei luni, în intervalul orar 16.00-20.00.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu