26 decembrie 2021

Jandarmii băcăuani, la datorie în minivacanța de 1 decembrie!

0 Comentarii

 


În perioada 27 noiembrie - 01 decembrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău va asigura ordinea și siguranța publică atât la competițiile sportive desfășurate la Sala Orizont din municipiul Bacău, cât și la manifestările publice organizate cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României în municipiile Bacău, Moinești, Onești, orașele Tg.Ocna, Slănic Moldova, Comănești, Dărmănești, Buhuși și comuna Asău.

Efectivele de jandarmi vor fi suplimentate în vederea executării în condiții optime a tuturor misiunilor, acționând în zonele aglomerate în mod independent sau în sistem integrat, împreună cu polițiști, pentru siguranța cetățenilor și intervenția la apelurile 112, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

   Jandarmii montani din Slănic Moldova și Tg.Ocna se vor afla permanent la datorie prin acțiuni de patrulare în zonele frecventate de turiști pentru a putea fi asigurată intervenţia punctuală în cazul apariției unor situații nedorite.

De asemenea, jandarmii care asigură paza și  protecţia obiectivelor din competență vor intensifica supravegherea zonei din apropierea acestora, pentru identificarea situațiilor de nerespectare a prevederilor legale privind faptele de încălcare a normelor de conviețuire socială.

Totodată, în această perioadă vor fi constituite subunităţi de intervenţie care să fie în măsură să intervină pentru soluţionarea unor situaţii deosebite ce pot apărea pe timpul executării misiunilor.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de prevenție sanitară instituite de autoritățile competente și să evite zonele aglomerate, iar în cazul producerii unor fapte antisociale să solicite intervenția forțelor de ordine în mod direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu