26 decembrie 2021

Scandalagiu amendat de jandarmi pe aeroport

0 Comentarii

 


In data de 21 decembrie, jandarmii care desfășurau misiuni specifice în zona aeroportului international "George Enescu" din Bacău au sancționat contravențional un bărbat care profera injurii la adresa personalului aeroportului.

        Întâmplarea s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul în vârstă de 41 de ani, din județul Neamț, fiind nemulțumit de faptul că i s-a refuzat îmbarcarea pe o aeronavă dintr-un motiv evident, mai exact din cauza stării euforice avansate în care se afla.

         Procesul-verbal de constatare și sancționare a contravenției a fost încheiat conform prevederilor art.126 din Codul Aerian, care prevede o amendă de 2000 de lei pentru adresarea de cuvinte jignitoare personalului aviatic.

         Această amendă se însumează altor peste 50 de sancțiuni contravenționale aplicate de efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău la sfârșitul săptămânii trecute, în valoare totală de aproximativ  15000 de lei, ca urmare a misiunilor executate pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în zona de competență a inspectoratului și pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu COVID-19.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu