2 ianuarie 2022

4000 de materiale pirotehnice ,,retrase" de jandarmii băcăuani din piețe

0 Comentarii

 


Acțiunile jandarmilor băcăuani pentru combaterea comercializării ilegale a materialelor pirotehnice s-au finalizat in data de 29 decembrie cu întocmirea a patru dosare cu acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

          Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării din municipiul Bacău și orașul Comănești, urmând a fi predate polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanţe  Periculoase, împreună cu actele procedurale întocmite pe numele a patru persoane, în vederea continuării cercetărilor.

          Atragem atenția asupra potențialului pericol asupra sănătății generat de materialele pirotehnice, în special în cazul folosirii acestora de către copii.

          Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze astfel de materiale și să nu încurajeze utilizarea lor de către copii, oricât de ,,distractiv" ar părea, pe moment, pentru a preveni producerea unor accidente cu urmări din cele mai serioase.              

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu