22 septembrie 2024

Proiect FSC dedicat tinerilor din satele defavorizate

0 Comentarii


Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) anunță un nou proiect „Pregătim tineri de valoare în comunitățile Băcăune”, cofinanțat de Consiliul Județean Bacău care își propune să pregătească tinerii din zonele rurale ale județului Bacău pentru a înțelege mai bine tendințele din piața muncii în contextul schimbărilor socio-demografice și digitale din România și Europa. Acest proiect vine în întâmpinarea nevoii de dezvoltare a spiritului civic și a implicării prin voluntariat în viața comunităților locale.

Obiectivul general al proiectului este de a dezvolta competențele necesare pentru succesul tinerilor în alegerea carierei, prin formare acreditată în competențe antreprenoriale și accesul la informații avizate de la profesioniști, distribuite prin intermediul unor podcasturi. Totodată, proiectul își propune să dezvolte spiritul civic și încurajează implicarea tinerilor în viața comunității prin voluntariat.

 

Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Bacău, prin Programul finanțărilor nerambursabile din bugetul propriu pentru anul 2024, conform Legii nr. 350/2005. Durata proiectului este de 3 luni iar activitățile au demarat începând cu data de 22.08.2024.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu