27 martie 2021

Admitere Master la Academia Naționala de Informatii “Mihai Viteazul”

0 Comentarii


Pentru participarea la concursul de Admitere la Programul de studii universitare de Master Profesional al Academiei  Naționale de Informatii “Mihai Viteazul”, vă oferim consiliere si consultanta, dupa cum urmeaza: 


1.  Interviu organizat pentru fundamentarea etapelor consilierii.  

2. Consiliere in vederea participării la concursul de admitere la masterul profesional.  Consilierea se adresează atât candidaților, absolvenți de studii de licență din mediul civil cât și persoanelor interesate, care dețin deja  statutul de cadru militar, in instituții ale statului român.                    


3.  Prezentarea etapelor preliminare de parcurs, pentru dobândirea statutului de candidat.
 
4. Administrarea de teste, corelarea acestora cu opțiunile personale ale candidatilor, și formularea de  recomandări în scopul  identificarii de către candidați a orientării corecte în alegerea domeniului de studii vizat.                             
 
5. Recomandări privind materiale bibliografice ( culegeri de teste, dicționare, literatura de specialitate, surse mass-media, etc ) în scopul familiarizării candidaților cu etapele relevante, responsabilitățile conexe, pe întreg traseul de formare profesionalâ pe care intenționează sa-l acceseze.


Detalii suplimentare la telefon 0728.435.583 sau email: 
secretariatgeneral.csis@gmail.com


0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu