21 mai 2010

Gala Crucii Rosii

1 Comentarii
In data de 20 mai a avut loc la Restaurantul Arkadia de la Arena Mall Gala Crucii Rosii 2010. Aceasta a avut scopul de a multumi tuturor celor care au promovat valorile ei, dar si pentru a strange fonduri pentru perioada 2010-2011.
La eveniment au fost premiate companii, voluntari, institutii care in anul ce a trecut au excelat in ceea ce fac.
In cadrul Galei, umnanitatea, buna dispozitie, competivitatea se impletesc armonios avand la baza un scop comun, acela de a strange fonduri pentru beneficiarii proiectelor Crucii Rosii Bacau.
Chiar daca in seara evenimentului numai unii vor pleca acasa cu premii, fiecare participant este valoros datorita implicarii sale si dorintei de a imbunatati ceva in comunitatea noastra.

• Premiul pentru institutia anului a fost acordat Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau;
• Premiul Special pentru Servicii Pro Bono a fost acordat societatii Grafit Invest;
• Premiul pentru Sponsorul Anului a fost acordat Arenei Mall;
• Premiul pentru Cel mai bun partener media a fost acordat Ziarului de Bacau;
• Premiul pentru Voluntarul Anului-Sectiunea Tineret si Educatie a fost acordat Elenei Rosu eleva clasa a XII a Liceul de Arte George Apostu;
Premiul pentru Voluntarul Anului – secţiunea Prim Ajutor şi Situaţii de Urgenţă a fost acordat medicului Adrian Colibaba care a sustinut Crucea Rosie Bacau in domeniul educatiei primului ajutor pentru ca aceasta sa fie accesibila pentru cat mai multi bacauani si voluntari;
• Premiul pentru Voluntarul Anului – secţiunea Social a fost acordat lui Hanu Madalina eleva la Scoala Posliceala Sanitara FEG, anul III;
• Premiul pentru Voluntarul Anului a fost acordat Ioanei Cleanu studenta, anul I la Universitatea Vasile Alecsandri, Comunicare si Relatii Publice.

In semn de adanca recunostinta pentru eforturile si sustinerea adusa proiectelor Crucii Rosii Bacau, s-au oferit si premii speciale care au evidentiat parteneriatul si responsabilitatea sociala dupa cum urmeaza:
- Carrefour Market Bacau , Real Hypermarket Bacau, Metro Cash &Carry - au oferit spatii in magazin pentru amplasarea de urne, recipienti de colectare a alimentelor cumparate si donate de catre cetateni;
- Pludi Market – de 3 ani a oferit spatiile spatii in magazinele din Bacau pentru amplasarea urnelor si recipientilor pentru Campaniile:Caravana Mos Craciun si Caravana de Paste.
- Dnul Prof. Claudiu Filip – sustinerea actiunilor cultural artistice ale Crucii Rosii Bacau.

Prezentatorii evenimentului au fost Cristina Maria Cucu si Augustin Mihaila.
Cornelia COCHIOR

1 Comentarii:

Anonim says:
22 mai 2010 la 22:22

Felicitari pentru omenia si simplitatea gesturilor voastre fata de oameni

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu