25 mai 2011

Sprijin pentru cei cu drag de invatatura...

0 Comentarii

In data de 25 mai a avut loc in amfiteatrul Colegiului N.V Karpen un seminar organizat de Liga Studentilor Romani din Strainatate, adresat absolventilor claselor a XII- a care doresc sa studieze in strainatate.
Cei de la LSRS asigura cadrul de organizare reprezentantiv al studentimii romane din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei.

LSRS se adreseaza studentilor si absolventilor romani din strainatate, precum si tinerilor romani care doresc sa studieze peste hotare. In prezent sunt peste 50.000 de tineri romani care studiaza in strainatate, iar la acestia se adauga un numar mare de absolventi romani ai universitatilor din strainatate care isi continua cariera profesionala peste hotare, spre beneficul tarilor gazda. Un numar mare de elevi s-a alaturat acestui seminar interesati se pare de un studiu in strainatate.
Gazda acestui seminar, Irina Scarlat, Vicepresedinte al LSRS pe partea de Comunicare le-a explicat celor prezenti, avantajele si dezavantajele studiului peste hotare. Dupa mai putin o ora unii elevi ''s-au plictist'' si au preferat sa plece decat sa asculte prezentaree. Ca asa e in Romania, se alege ignoranta si nu cultura sau munca. Discutia a continuat, iar cei ramasi au putut afla de la cativa cursanti de peste hotare ce inseamna sa inveti peste mari si tari. Cei alesi! Ca si graul se alege de neghina!

Mai multe informatii despre ce inseamna a invata ''in afara'' puteti obtine chiar de pe site-ul acestora: wwww.lsrs.ro

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu