29 iunie 2013

Si nu mai scapam de ploi...

0 Comentarii
Pe parcursul zilei de duminică, 30 iunie aria ploilor se va extinde treptat în sudul şi sud-estul ţării. Vor fi mai ales averse, posibil însoţite de scurte intensificări ale vântului şi descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40...50 l/mp.

Seara de Folk in Pub The Stage

0 Comentarii
Duminica 30 iunie incepand cu ora 20.00 Pub The Stage va invita la Seara de Folk ''SOAREnDAR cu Trupa CALEnDAR''.

Pret bilet: 10 lei

''Fata din Curcubeu'' evolueaza la Bacau

0 Comentarii
Duminica 30 iunie incepand cu ora 18.00 la Teatrul de Vara din Bacau va avea loc spectacolul extraordinar al Teatrului National Bucuresti cu scop umanitar ''Fata din Curcubeu'' in regia Liei Bugnar si in interpretarea inegalabila a Taniei Popa.

Pret bilet: 25 de lei.

Toate incasarile din acest spectacol vor fi directionate copiilor cu autism care apartin de Asociatia Betania.

Urmărit national calator prin Bacau

0 Comentarii
În noaptea de 28 iunie 2013, în jurul orei 22.30, o patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică, formată dintr-un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău şi un poliţist, au observat, în zona Primăriei din municipiul Bacău, un tânăr care, la apariţia patrulei, a încercat să plece din zonă. 
 
Patrula l–a oprit şi l-a identificat, constatându-se că este vorba despre Mădălin C. de 22 de ani din municipiul Bacău, fără ocupaţie, cu antecedente penale; în momentul verificării datelor de stare civilă s-a constatat că acesta este dat în urmărire naţională, cu  mandat de arestare pentru săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie.
 
Persoana depistată a fost predată Serviciului de Investigaţii Criminale a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău unde i-au fost întocmite actele necesare pentru introducerea sa în penitenciar.

Targ de Artizanat

0 Comentarii
Bacauanii sunt invitati sa participe la Targul de Artizanat organizat la Central Plaza Bacau in perioada 10-14 iulie. 

TÂRGUL DE ARTIZANAT este un târg tradiţional, cu vânzare, care se adresează atât publicului larg, cât şi comunităţii de afaceri judeţene şi regionale.

Evenimentul reuneşte, în calitate de expozanţi, producători şi comercianţi din întreaga ţară, care oferă produse de calitate la cele mai bune preţuri.În cadrul manifestării specialiştii şi expozanţii au posibilitatea să participe la întâlniri de afaceri şi prezentări de noi produse/servicii.

Trag de Produse Alimentare in curand la Bacau

0 Comentarii
Bacauanii sunt invitati sa participe la Targul de Produse Alimentare deschis la Central Plaza Bacau in perioada 10-14 iulie.
.


Evenimentul reuneşte, în calitate de expozanţi, producători şi comercianţi din întreaga ţară, care oferă produse de calitate la cele mai bune preţuri.
În cadrul manifestării specialiştii şi expozanţii au posibilitatea să participe la întâlniri de afaceri şi prezentări de noi produse/servicii.

Targ General Bacau

0 Comentarii
In perioada 10-14 iulie la Central Plaza Bacau se va desfasura Targul General.  Acesta este un eveniment tradiţional, cu vânzare, care se adresează atât publicului larg.

Evenimentul reuneşte, în calitate de expozanţi, producători şi comercianţi din întreaga ţară, care oferă produse de calitate la cele mai bune preţuri. 
 

Kid's Expo Bacau

0 Comentarii
In perioada 10-14 iulie, Central Plaza Bacau va invita la Kid's Expo. Acesta este un târg tradiţional, cu vânzare,  comunităţii de afaceri judeţene şi regionale.

Evenimentul reuneşte, în calitate de expozanţi, producători şi comercianţi din întreaga ţară, care oferă la cele mai bune preţuri produse pentru copii.
În cadrul manifestării specialiştii şi expozanţii au posibilitatea să participe la întâlniri de afaceri, etc.

Targ de Imbracaminte si Incaltaminte

0 Comentarii
Camera de Comerţ şi Industrie Bacău organizează TÂRG DE ÎMBRĂCĂMINTE ŞI ÎNCĂLŢĂMINTE și TÂRG DE ACCESORII  în perioada 10 - 14 iulie 2013, la Central Plaza Bacău.

Sunt prezente în calitate de expozanţi, peste 70 de firme din întreaga ţară care prezintă şi oferă spre vânzare o gamă largă de produse la cele mai bune preţuri: confecţii de sezon pentru adulţi şi copii, încălţăminte şi produse de marochinărie, dresuri şi lenjerie intimă, confecţii din piele, articole pentru copii, jucării, cosmetice, bijuterii şi artizanat.
 
Programul de vizitare este zilnic între orele 10.00 – 20.00, iar accesul vizitatorilor este GRATUIT.

Gangsters Party in Crimson

0 Comentarii
Sambata, 29 iunie 2013, începand cu ora 22:00, Crimson Music Live vă invită la GANGSTERS PARTY & DANCE SHOW.

Cei mai sexy-gangsteri ANIMATORI vor incinge atmosfera.

Special guest : DJ JASON FERRER.

Candy Land in Club Marinarul!

0 Comentarii
Sambata 29 iunie este Candy Land in Club Marinarul. Vino sa petrecem cea mai dulce noapte din an impreuna!
Baietii de la Budoar le vor oferi tuturor fetelor acadele colorate.
Iar la pupitru il avem pe unicul Dj Pascal.
Warm-up: Dj Matteo.

La multi ani, Petru si Pavel!

0 Comentarii
Biserica Ortodoxă sărbătoreşte la 29 iunie pe unii dintre cei mai mari şi mai cunoscuţi dintre sfinţi, Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Cei doi sfinţi au fost martirizaţi la Roma în timpul persecuţiei împăratului Nero din anul 67. 

Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel sunt consideraţi ocrotitori ai celor privaţi de libertate din România, deoarece în penitenciare ajung oameni care au greşit faţă de Dumnezeu, precum aceşti doi corifei ai Ortodoxiei.

Hramul Bacaului 2013

0 Comentarii
Pe Platoul Salii Sporturilor va avea loc in perioada 28-30 iunie Hramul Bacaului. Bacauanii se vor delecta cu multa muzica buna, surprize, mici, bere, gratare, frigarui si multa distractie.

Iata programul zilei de sambata 29 iunie: 
16,30 – Dj. CIP
17.00 – Trupa ZVON
17.30 – Trupa SECŢIA ROCK
18.00 – Maria Carnariu
18.30 – George Forcoş Palade
19.15 – Ansamblul folcloric „CODRII NEAMŢULUI”
20.00 – Ştefania Pătru
20.45 – Trupa LOL PLAY
21.30 – ALESSIA.


Vremea sa tina!

Gangster Party

0 Comentarii
Ponton Summer Club va invita in data de 29 iunie incepand cu ora 23.00 la ''Gangsta Party''. Super distractie, muzica buna si o mega atmosfera va asteapta.
Pret bilet: 10 lei.

Cuba Libre in Club LM

0 Comentarii
Sambata 29 iunie, de la 22:00, Club LM te invita la CUBA LIBRE PARTY.
INTRARE LIBERA(toata seara), pentru cei ce poarta numele Petru & Pavel si derivatele acestora.
INTRAREA:10 lei/domni, 5 lei/domnisoarele.

Ia-ți gașca și HAI LA DISTRACȚIE!...

Rockoteca in Pub S

0 Comentarii
Pub S va invita sambata 29 iunie incepand cu ora 22.00 la o super seara marca ''Rockoteca''. Se va organiza si o tombola constand in invitatii la concertul Exhumed.


Exhumed Warm-up party part I;
HOST: ARHICON

Intrarea este libera.

Dj Rynno si Sylvia vin in Club Berlin

0 Comentarii
E vacanta de vara, deci Club BERLIN dă startul evenimentelor cu distractie la superlativ.
Vino alaturi de prietenii tai, sambata 29 iunie sa incingem la MAXIM atmosfera alaturi de invitatii acestora, DJ RYNNO & SYLVIA.
WARM-UP assumed by DJ AddikT & VJ LawR.


Intrarea este libera. Chef sa aveti!

Tech Summer Breaks la Iguazu Terrace

0 Comentarii
Iguazu Terrace Bacau va asteapta sambata 29 iunie, dupa ora 22,00 la o seara dedicata celui mai in voga curent de muzica electronica, tech-house-ului, in prima editie din aceasta vara.

La pupitru terasei, care se va transforma pentru o noapte intr-un veritabil loc de clubbing pentru amatorii de muzica de cea mai buna calitate si de distractie se vor afla doi dintre cei mai vechi si cu experienta dj din zona de clubbing: Horatio si Dr House Burner aka Stephan Lawrence.


Intrarea este libera.

Party in Club 33

0 Comentarii
Sambata, 29 iunie incepand cu ora 21.30 Club 33 Bacau va asteapta la special PARTY cu POLIPHON Band & Dj Gabi.
Cine gusta, sa se distreze pe acest stil!

Party in Aqua Club

0 Comentarii
ZEBRA CLUB si ZEBRA EVENTS prezinta: VID [memoria/we are] ,Alexandru Rusu [zebra events/mountain beach] 
si Syl [zebra events] in Aqua Club Gheraiesti sambata 29 iunie incepand cu ora 22:00.


Pret bilet: 10 lei.

Good Vibe Party 2

0 Comentarii
Un vibe foarte bun sustinut de ritmuri de reggae, dancehall, raggamuffin, dubstep si jungle va asteapta sambata 29 iunie incepand cu ora 21.00 in Pub The Stage.

Intrarea este libera.

Cupa Arena la Karaoke

0 Comentarii
In data de 29 si 30 iunie Arena Mall si My Karaoke organizeaza cel mai tare concurs de karaoke din Bacau. Pregateste-ti vocea si vino sa demonstrezi ca esti cel mai bun.
Premii in valoare de peste 5000 de euro pentru cele mai bune voci.

Black Saturday Night

0 Comentarii
Acest sfârşit de saptamâna aduce cu el vineri 28 iunie o mega petrecere alături de VJ Zara (MUSIC CHANNEL) Club Zone Party@LuxuryPub iar dacă suferiţi cumva de insomnie la început de weekend, află că sâmbătă 29 iunie de la orele 22:00 şi până la 03:00 dimineaţa, începe "Noaptea Reducerilor" în LuxuryPub Comanesti.
Discounturile se anunţă generoase şi merg până la 50%. Sutele de reduceri au fost pregătite cu ocazia unei noi ediţii "Black Saturday Night".

Turul Frantei si....Google

0 Comentarii
TURUL FRANŢEI este sărbătorită de GOOGLE printr-un logo special. Logo-ul animat din data de 29 iunie cuprinde pe lângă logo-ul GOOGLE şi doi ciclişti care pedalează. Turul Frantei ajunge la editia cu numarul 100.
În partea dreaptă a logo-ului mai poate fi observat şi conturul hărţii Franţei, alături de cel al insulei Corsica, locul de unde se va da startul competiţiei, în premieră, în 2013.

28 iunie 2013

Aur filatelic pentru România

0 Comentarii
În perioada 24-27 iunie 2013, Sankt Petersburg, oraşul de pe Neva, a fost gazda celei de-a XI-a ediții a Forumului şi Expoziţiei Internaţionale Pochtovaya Troika 2013, organizată de către FSUE Russian Post şi Ministerul de Telecomunicații și Mass Media al Federației Ruse și desfăşurată sub sloganul „E-POST – path of development”.


În acest context, miercuri, 26 iunie 2013, la Muzeul Central de Telecomunicaţii A.S. Popov, a avut loc masa rotundă cu tema „întregurile poştale”, organizată de World Association for the Development of Philately, organism din cadrul UPU.


În deschiderea mesei rotunde a fost organizat un moment special de lansare a emisiunii de mărci poştale dedicate celei de-a 27-a ediţii a Jocurilor Mondiale Universitare de Vară, din Kazan. Domnul Bishar A. Hussein, Directorul General al Biroului Internaţional al UPU, Domnul Nikolai Nikiforov, Ministrul Telecomunicațiilor și Mass Mediei al Federaţiei Ruse şi Domnul Dmitriy Strashnov, Directorul General al FSUE Russian Post au fost cei trei oficiali invitaţi să ştampileze şi să semneze pliculprima zi a emisiunii aniversare, în prezenţa delegaţiilor oficiale ale WADP şi ţărilor membre ale UPU.


Adresând câteva cuvinte participanţilor, Domnul Bishar A. Hussein, Directorul General al Biroului Internaţional al UPU, a subliniat că marca poştală nu este doar o bucăţică de hârtie colorată, ci o parte a culturii, istoriei şi civilizaţiei mondiale.


Lucrările mesei rotunde au continuat cu anunţarea câştigătorilor celei de-a X-a Competiţii Internaţionale pentru autorităţile poştale emitente ale ţărilor membre UPU şi teritoriilor lor. Spre deosebire de ceilalţi ani, în 2013 au fost inaugurate 3 clase competiţionale, corespunzătoare numărului de timbre emise în fiecare an de autorităţile înscrise în concurs.


Astfel, câştigătorii Grupei Competiţionale A (pentru autorităţile ce emit sub 30 de mărci poştale anual) au fost: Barain – locul III, Bosnia şi Herţegovina – locul II și Cipru – locul I.


În cadrul Grupei Competiţionale B, dedicată autorităţilor ce emit între 30 şi 69 de timbre anual, podiumul a fot ocupat de: Cehia – locul III, Ungaria – locul II şi Belarus – locul I.


Clasamentul Grupei Competiţionale C, la care au participat autorităţile ce emit peste 70 de mărci poştale anual, a fost dominat de România care a primit cea mai înaltă distincţie pentru exponatul Romania, European Heritage,  urmată de Africa de Sud (locul II) şi Ucraina (locul III).


Juriul a apreciat nu doar prezenţa consecventă a României în cadrul competiţiei, ci şi calitatea grafică a exponatului, originalitatea machetelor, precum şi prezentarea inedită a valorilor româneşti, prin intermediul mărcilor poştale.

Emisiunile lunii iulie de la Romfilatelia

0 Comentarii
Romfilatelia anunţă că va introduce în circulaţie în luna iulie, următoarele emisiuni de mărci poştale:

1.   Cultură și spiritualitate - lianți ai unui parteneriat durabil; România și Federația Rusă – 10 ani de la semnarea Tratatului privind relațiile prietenești și de colaborare

Caracteristici tehnice:
Nr. valori: 1 Valoare nominală: 8,10 lei Dimensiune timbru: 52 x 42 mm Machetare: în coli de 20, minicoli de 6 timbre+2 viniete, coliță dantelată Tiraj: 22.100 timbre Data și locul punerii în circulație: 9 iulie 2013, București, Oficiul Poștal nr. 37, Str. Tudor Arghezi nr. 1-3

2.   Vânatul și pescuitul sportiv

Caracteristici tehnice: Nr. valori: 4 Valori nominale: 2,00 lei, 2,10 lei, 6,00 lei, 7,60 lei Dimensiune timbru: 33 x 24 mm Machetare: în coli de 80, minicoli de 8 timbre+1 vinietă Tiraj: 158.240 timbre Data și locul punerii în circulație: 9 iulie 2013, București, Oficiul Poștal nr. 37, Str. Tudor Arghezi nr. 1-3

Jubileu Maria Tanase

0 Comentarii
Joi, 27 iunie 2013, ora 19.00, Bucuresti, la Casa Vernescu a avut loc un concert jubiliar sustinut de marele artist virtuoz al naiului Nicolae Voiculet, initiatorul proiectului „Maria Tanase 100”.


Pe data de 22 iunie 1963 se stingea la Spitalul Clinic Fundeni marea noastra artista Maria Tanase. Vocea ei inconfundabila, izvorata din pamant romanesc, se stingea lasand in urma o mostenire unica ce dainuieste peste veacuri.


In spiritul traditiei initiate de marii nostri artisti George Enescu, Maria Tanase, George Vraca, Constantin Tanase, ce participau in timpul celui de-al doilea razboi mondial la evenimente caritabile sau cantau la capataiul bolnavilor si pentru a evoca spiritul marii artiste ce si-a petrecut ultimele zile din viata pe patul de spital, concertul omagial va fi precedat de un recital oferit in cursul diminetii bolnavilor din Spitalul Clinic Fundeni, cu sprijinul conducerii spitalului.
Proiectul „Maria Tanase 100” intruneste concerte si evenimente organizate cu ocazia sarbatoririi unui centenar de la nasterea Mariei Tanase. Primul concert caritabil din cadrul acestui proiect a fost sustinut pe data de 3 iunie anul curent, la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Brasov. Seria concertelor caritabile va continua pe parcursul acestui an.

Marca postala, un mesager sensibil, fara granite si restrictii, se alatura manifestarilor ocazionate de proiectul „Maria Tanase 100” pe tot parcursul acestui an.

Astfel, patrimoniul filatelic al Romaniei va pastra vie memoria artistei Maria Tanase, va promova creatia si spiritul umanitar al acestei personalitati in lumea intreaga.


Serviciul Backup Kit de la Orange

0 Comentarii
Pentru a veni în întâmpinarea situaţiilor neprevăzute de care au parte clienţii, Orange a lansat in data de 28 iunie serviciul Backup Kit.
Disponibil abonaţilor Orange la preţul de 1,5 euro (TVA inclus)/lună, serviciul asigură clienţilor soluţii rapide pentru situaţiile imprevizibile. În cazul în care telefonul clientului trebuie trimis în service, Backup Kit asigură un timp de reparaţie mai scurt al telefonului defect, de maxim 5 zile lucrătoare, şi oferă la schimb un telefon similar cu cel al clientului, pe toată durata reparaţiei. Backup Kit are inclus şi un SIM de rezervă pe care clienţii îl primesc la activarea serviciului şi pe care îl pot activa singuri, de oriunde, chiar şi din străinătate, necesar în special în momentele în care SIM-ul se deteriorează sau pur şi simplu nu mai funcţionează.
Tot Backup Kit le asigură abonaţilor prioritate la Serviciul Clienţi atunci când au nevoie de informaţii despre conturile sau serviciile Orange. Astfel, atunci când apelează numărul dedicat clienţii vor fi preluaţi de un operator în cel mai scurt timp. De asemenea, prin apel la numărul 408 au acces la asistenţă specializată de la un Orange Expert pentru setările de smartphone, internet şi nu numai.
Pentru cei care nu şi-au activat încă Orange Cloud, serviciul Backup Kit le aduce 2 GB pentru a-şi păstra cele mai importante informaţii într-un singur loc, în siguranţă. Astfel, chiar dacă au telefonul în service, vor avea acces la tot ce îi interesează, inclusiv la contactele din agendă, chiar şi de pe telefonul de schimb.
Abonaţii Orange interesaţi de Backup Kit îl pot activa în Orange shop şi la magazinele partenere.

Orange Educational Program

0 Comentarii
Orange a premiat in data de 26 iunie cei 31 de studenţi ai Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (ETTI) din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti, care au absolvit cursurile Orange Educational Program desfăşurate pe parcursul anului universitar 2012 -2013.
 
La eveniment au participat reprezentanţi ai managementului companiei, cadre didactice din conducerea facultăţii ETTI, precum şi parteneri din industria de IT&C care au ales să susţină acest proiect educaţional.
Conceput pentru a completa şi diversifica noţiunile de specialitate acumulate de studenţi în timpul facultăţii, programul de studiu a acoperit, prin cele 9 module care îl compun, teme precum standarde şi tehnologii de comunicaţii, arhitecturi de reţele de telecomunicaţii, servicii inovatoare cu valoare adaugată, piaţă şi reglementări de comunicaţii, soft skills sau proprietate intelectuală.Cele 9 module de cursuri însumează 110 ore de predare, dintre care 78 au fost susţinute de 17 specialişti din cadrul departamentului tehnic al Orange.
 
Un element de noutate al programului îl constituie implicarea partenerilor din industria de IT&C în susţinerea cursurilor prevăzute în programul de studiu al Orange Educational Program. Pe parcursul anului universitar 2012-2013, cu spijinul specialiştilor Cisco, Ericsson, Huawei, Nexans şi ZTE şi al cadrelor universitare implicate în program, alte 32 de ore de curs au fost adresate studenţilor, aceştia având posibilitatea de a-şi îmbogăţi cunoştinţele despre cele mai noi tehnologii existente pe piaţă.
Mai mult, începând din acest an, Orange oferă studenţilor acces gratuit la internet de mare viteză prin reţeaua Wi-Fi instalată în incinta ETTI.
 
O altă componentă a programului educaţional adresat studenţilor din cadrul ETTI, o reprezintă stagiul de practică pe care tinerii înscrişi în program îl realizează în cadrul Orange. Astfel, noţiunile teoretice acumulate în timpul facultăţii sunt exersate şi consolidate într-un mediu profesionist, în care studenţii pot testa, sub îndrumarea unui mentor,  platforme şi echipamente tehnologice de ultimă generaţie.
În plus, pentru a recompensa rezultatele deosebite, 15 studenţi au primit din partea Orange burse de merit în valoare de 200 euro/lună, pe durata întregului an universitar 2012-2013.

White Night Affair

0 Comentarii
Willy Monfret este unul din cei mai sexy bărbaţi din lume. Originar din Paris, Willy Monfret nu este doar un DJ talentat, ci are şi o carieră de succes ca model in New York.

 Acesta a apărut în nenumarate prezentări de modă ale celelebrului designer Ralph Lauren, a fost imaginea brand-urilor Benetton şi Azzaro şi a apărut pe copertele revistelor Vogue, GQ sau Men’s Health. Cea mai recentă colaborare a sa a fost cu bine-cunoscuta artistă Nicki Minaj, care l-a ales pentru a apărea alături de ea în videoclipul “Right thru me”, devenindu-i si dj oficial. 

Acesta vineri vineri 28 iunie incepand cu ora 23.00 in Club Marinarul.
Dress code: White.

Mai, sa fie! Plin de talente baiatul!

Alternative Party

0 Comentarii
Pub S va invita vineri 28 iunie incepand cu ora 22.00 la ''Alternative Party''.
Host: Dj Kast

Intrarea este libera.

Happy Friday Party

0 Comentarii
Vineri, 28 iunie 2013, începand cu ora 22:00, Crimson Music Live va invita la HAPPY FRIDAY PARTY. 

SPECIAL GUEST DJ - OSTRICH.
STUDENTII pot intra gratuit pe baza carnetului/legitimatiei de student (pana la ora 23.30).

Intrare: 10 lei pentru baieti (primesti o bautura GRATIS din partea casei).

Club Zone Party

0 Comentarii
Luxury Pub va invita in data de 28 iunie incepand cu ora 22.00 la super petrecerea CLUB ZONE PARTY unde invitat special il vor avea pe VJ ZARA.

Intrarea libera pentru fete.
Pret bilet: 10 lei

Latino Weekend in the Mix

0 Comentarii
Vineri 28 iunie Iguazu Terrace va invita la o mega seara Latino alaturi de cele mai exotice dansatoare. O super seara cu cea mai buna muzica si cel mai frumos loc de relaxare, asa ca la inceput de week-end.

Discoteque in Pub The Stage

0 Comentarii
Vineri, 28 iunie incepand cu ora 21.00 Pub The Stage va invita la Discoteque time si low cost offer. 
Va asteapta o super distractie cu multa muzica buna.
Cine merge ca sa se distreze?

Centrul de Afaceri angajează hostess!

0 Comentarii
Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău organizează la sediul societății, în data de 5 iulie ora 11.00, casting pentru hostess evenimente, înalțime peste 1.70, frumoase.
Înscrierile se fac la adresa de mail: alina.marcu@caebacau.ro, detalii la numărul de telefon 0737.735.000.

Program Cinema City

0 Comentarii

Sunt un mic ticalos 2 - 3D dublat - Preview


28.06.2013 - 04.07.2013




Program
Miercuri - Joi 12:30, 16:30

Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, ne invită la noi aventuri comice alături de (fostul?) superticălos Gru (Steve Carell), fetiţele lui adorabile, extraordinar de simpaticii năzdrăvani Minioni şi... o suită de personaje noi şi scandalos de nostime.

The Purge - Noaptea Judecatii - digital - Premiere


28.06.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri 14:10, 16:10, 18:10, 20:10, 22:00
Sambata - Joi 12:10, 14:10, 16:10, 18:10, 20:10, 22:00

Cum ar fi dacă o noapte pe an ai avea voie să ucizi fără să fii pedepsit, 12 ore în care nici poliţia şi nici salvarea nu ar funcţiona, şi totul pentru ca în restul anului să trăieşti liniştit, fără teama că ai putea fi atacat? Cum ar fi să ai o noapte pe an în care să poţi dezlănţui fiara din tine asupra celui pe care îl urăşti, dar pe care nu ai voie să-l atingi în restul anului? Ethan Hawke într-un thriller tulburător. 

Stagiarii -digital - Premiere


28.06.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri 14:50, 17:20, 20:00, 22:30
Sambata - Marti 12:30, 14:50, 17:20, 20:00, 22:30
Miercuri - Joi 12:20, 14:50, 17:20, 20:00, 22:30

Billy (Vince Vaughn) şi Nick (Owen Wilson) sunt agenţi de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluţia digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depăşiţi, ei înving sorţii potrivnici şi obţin nişte posturi foarte căutate de stagiari la Google, împreună cu o mulţime de studenţi străluciţi. Odată pătrunşi în inima acestei utopii, bătălia este doar pe jumătate câştigată.  Acum, protagoniştii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale naţiunii, pentru a demonstra că nevoia chiar te învaţă să te reinventezi.

Universitatea monstrilor - 3D dublat


21.06.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri 13:30, 15:45, 17:30
Sambata - Joi 11:10, 13:30, 15:45, 17:30

Cu ani de zile înainte de a deveni populara echipă "de speriat" din Compania monştrilor, Mike şi Sully s-au întâlnit la Universitatea monştrilor, unde nu s-au împăcat chiar bine din prima. Oare ce s-a întâmplat de le-a transformat rivalitatea într-una din cele mai trainice prietenii văzute vreodată pe marele ecran?

Universitatea monstrilor-3D subtitrat


21.06.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri - Joi 19:50

Cu ani de zile înainte de a deveni populara echipă "de speriat" din Compania monştrilor, Mike şi Sully s-au întâlnit la Universitatea monştrilor, unde nu s-au împăcat chiar bine din prima. Oare ce s-a întâmplat de le-a transformat rivalitatea într-una din cele mai trainice prietenii văzute vreodată pe marele ecran?

Universitatea monstrilor-digital dublat


21.06.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri 14:30, 16:50
Sambata - Joi 12:00, 14:30, 16:50

Cu ani de zile înainte de a deveni populara echipă "de speriat" din Compania monştrilor, Mike şi Sully s-au întâlnit la Universitatea monştrilor, unde nu s-au împăcat chiar bine din prima. Oare ce s-a întâmplat de le-a transformat rivalitatea într-una din cele mai trainice prietenii văzute vreodată pe marele ecran?

Man of Steel:Eroul -3D


14.06.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri 13:50, 16:40, 18:40, 19:30, 21:30, 22:20
Sambata - Joi 11:00, 13:50, 16:40, 18:40, 19:30, 21:30, 22:20

În panteonul supereroilor, Superman este cel mai popular şi iubit personaj din toate timpurile. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tânăr jurnalist în jur de douăzeci de ani ale cărui puteri, ce depăşesc puterea de înţelegere a oamenilor, îl fac să se simtă stingher.

Ziua Z:Apocalipsa -3D


14.06.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri - Joi 18:00, 20:20, 22:40

ZIUA Z: APOCALIPSA este un thriller SF al cărui protagonist este Gerry Lane (Brad Pitt), angajat la ONU, care e nevoit să străbată întreaga lume într-o cursă contracronometru pentru a opri o epdiemie care răstoarnă guverne, răscoală armate şi ameninţă să elimine rasa umană.

Jurassic Park -3D


07.06.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri - Joi 15:00

Dr. Alan Grant şi dr. Ellie Sattler sunt invitaţi de miliardarul excentric John Hammond pentru deschiderea unui nou parc de distracţii pe o insulă din Costa Rica. Hammond reuşise să cloneze dinozauri prin prelevarea de ADN din sângele supt de insecte preistorice şi să pună bazele unei rezervaţii imense de animale preistorice. Dar, din păcate, sistemele de protecţie ale parcului cedează şi dinozaurii pierduţi de sub control trebuie distruşi.

Now You See Me: Jaful Perfect - digital


07.06.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri, Miercuri - Joi 14:40, 17:00, 19:20, 21:50
Sambata - Marti 12:20, 14:40, 17:00, 19:20, 21:50

Filmul Now You See Me spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii.

1.000 post Terra -digital


07.06.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri - Marti 19:10, 22:10
Miercuri - Joi 19:10

O aterizare forţată îi aduce pe adolescentul Kitai Raige (Jaden Smith) şi pe legendarul său tată, Cypher (Will Smith), pe Pământ, la 1.000 de ani după cataclismul care îi forţase pe oameni să-şi părăsească planeta. Cypher fiind grav rănit, Kitai trebuie să pornească singur după ajutor, confruntându-se cu un teren necunoscut, specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, şi o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forţate. Tatăl şi fiul trebuie să înveţe să conlucreze şi să aibă încredere unul în celălalt dacă nu vor să-şi rateze unica şansă de a se întoarce acasă.

Regatul Secret- 3D dublat


31.05.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri 13:40
Sambata - Joi 11:30, 13:40

Filmul e bazat pe o carte pentru copii scrisă de William Joyce. Acţiunea filmului va urmări o bătălie de proporţii dintre bine şi rău, ţinută în pădurile unui regat din vremuri de demult.

Aventuri in Zambezia -3D dublat


31.05.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri 13:10
Sambata - Joi 11:20, 13:10

La marginea unei maiestuoase cascade, în inima Africii, se află uimitorul oraş al păsărilor, Zambezia, condus de înţeleptul şi viteazul Sekhuru. Kai, tânărul nostru şoim naiv, dar exuberant, îşi părăseşte postul de observaţie împotriva dorinţelor tatălui său pentru a se înrola în trupele de apărare, numite "Uragane", antrenate cu măiestrie de Ajax să străbată cerul în apărarea Zambeziei. Kai împreună cu prietenii lui vor avea nevoie de toate abilităţile lor de zburători şi de o uriaşă doză de diplomaţie pentru a salva oraşul. Amplasat în spectaculoasa vale a râului Zambezi, filmul este inspirat din acest unic mediu natural, o inspiraţie care se poate observa în frumoasele elemente africane ale filmului.

Furios si iute 6 -digital


17.05.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri - Joi 21:20

De când Dom (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker) au dat lovitura de la Rio împotriva imperiului condus de un escroc de talie internaţioanlă, aducând în seiful echipei 100 de milioane de dolari, eroii noştri s-au preumblat pe tot globul. Dar, pentru că nu se pot întoarce acasă ca să trăiască liniştiţi din acei bani, sunt acum nemulţumiţi şi simt că le lispeşte ceva.

Marele Gatsby -3D


10.05.2013 - 04.07.2013




Program
Vineri - Marti 15:50
Miercuri - Joi 22:10

Nick Carraway (Toby Maguire) este atras de lumea misterioasă şi plină de bogăţii a vecinului său, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio), pe care o consideră fascinantă şi extravagantă. Curând însă, Nick se trezeşte prins în universul lui Gatsby, unde nebunia, obsesia şi tragedia pândesc la tot pasul.

Aer exotic in noua piesa "Alyanna Lu - Go"

0 Comentarii
"JHaps Records" aduce în atenţia publicului un artist nou, de naţionalitate română, dar stabilit în Spania de peste zece ani, al carui nume de scenă este Alyanna LU. Ea î-şi pregăteşe venirea în ţară prin piesa intitulată "Go". Alyanna Lu este un artist complet, începând de la calităţile vocale până la cele de acrobaţie. Încă din 2004 a implementat în show-urile sale dansul acrobatic aerian, calitate ce o va face unică în România. Cu origini asiatice, Alyanna Lu ne povesteşte despre pasiunea ei în muzică ce a luat naştere încă de la patru ani. O dată cu trecerea timpului, Alyanna Lu a colaborat cu mulţi artişti consacraţi din Spania şi nu numai, printre care şi artistul de la aceeaşi casă de discuri "JHaps Records", Andreias. Acesta i-a compus mai multe piese ce au avut succes şi au fost semnate la case de discuri printre care şi numărul 1 în Spania "Blanco Y Negro".
Voua cum vi se pare piesa?
http://jhaps.us6.list-manage.com/track/click?u=a93bbde8d4689199cedf6b0c9&id=0c2e92ec77&e=051d0be4e8

Programul expozitiilor la Biblioteca

0 Comentarii
Luni, 1 iulie 2013 - Împrumut Adulţi
HARALAMB ZINCĂ
 (1923 – 2008)
Autor de romane polițiste și cărți-document
-     „Romanul poliţist” - expoziţie de carte cu ocazia aniversarii a 90 ani de la naşterea scriitorului, realizată de Maria Borcea.


Miercuri, 3 iulie 2013 – Sala de Lectură Carte
FRANZ KAFKA
(1883 - 1924)
Scriitor ceh de limbă germană
-     Expoziţie de carte  şi panou documentar cu ocazia aniversarii a 130 ani de la naşterea scriitorului, realizată de Diana Toma.

             

Noutati de la Carpatair

0 Comentarii
Compania aeriana Carpatair opereza incepand din data de 28 iunie, 3 zboruri directe saptamanale pe relatia Bacau – Roma (Fiumicino) – Bacau. Primele curse, operate cu aeronave Fokker cu 100 de locuri, au deja un grad de incarcare de peste 95% pe ambele sensuri.

Roma este cea de a doua destinatie din Italia spre care compania aeriana romaneasc opereaza zboruri cu plecare de pe Aeroportul International “George Enescu” din Bacau. In urma cu 3 saptamani, in 9 iunie 2013, Carpatair a inaugurat zborurile directe Bacau-Milano (Bergamo) si retur.

Preturile biletelor pornesc de la 55 euro/calatorie, cu toate taxele incluse. Tariful include bagajul de mana (5 kg) si bagaj de cala gratuit(in limita a 23 kg). Servicii ca check-in-ul, alocarea locului in avion, precum si gustarile si bauturile racoritoare servite la bord, sunt, de asemenea, gratuite. Zborurile au loc in zilele de luni, miercuri si vineri, intre orele 12,50-14,30 pe relatia Bacau-Roma si 15,20-18,30 pe relatia Roma - Bacau.

Hotnews.ro, Realitatea TV şi Antena 3 in top

0 Comentarii
Hotnews.ro, Realitatea TV şi Antena 3 sunt cele mai citate surse media în presa scrisă, potrivit mediaTRUST. Raportul  este realizat pe baza a 438 de materiale referitoare la publicaţii tipărite, online, posturi radio şi TV, care au apărut în perioada 01 – 31 mai  2013 în presa tipărită.
Prezenţă constantă pe primele locuri în clasament, Hotnews.ro a înregistrat 48 de menţiuni, în luna mai, fiind cea mai citată sursă media.

Postul de televiziune Realitatea TV ocupă locul doi în top, cu 35 de menţiuni, urmat îndeaproape de Antena 3 şi rtv.net, fiecare cu câte cu 33 de menţiuni.  Sport.ro  a urcat de pe locul 11, în luna aprilie, pe locul 5 în topul general actual, cu 31 de menţiuni.  Pro TV ocupă locul şase, cu  29 de menţiuni, urmat de B1 TV, cu 23 menţiuni  şi Ziare.com, cu 21.
România Liberă este, pentru a doua lună consecutiv, cea mai citată publicaţie print, cu 8 menţiuni. Locul doi este ocupat de Ziarul Financiar care a înregistrat 7 menţiuni,  iar pe locul trei se află publicaţia Forbes, la egalitate cu Evenimentul Zilei, fiecare înregistrând câte 6 menţiuni.
 În topul mediaTRUST  se mai găsesc  Libertatea (5 menţiuni),  Adevărul  (4), Click (4), Capital şi Jurnalul Naţional, fiecare cu câte 3 menţiuni.
În clasamentul celor mai citate posturi de televiziune, Realitatea Tv revine pe primul loc, cu 35 de menţiuni, urmat de Antena 3, cu 33 de menţiuni. Surpriza lunii mai este Sport.ro, care a înregistrat 31 de menţiuni, depăşind astfel posturile ProTV (29 menţiuni) şi B1 TV (23 menţiuni).
România TV coboară de pe locul doi, ocupat în luna aprilie, pe locul 6, cu 19 menţiuni, urmat de Kanal D (14 menţiuni), Antena 1 şi TVR 1, fiecare cu câte 6 menţiuni.
La categoria posturi de radio, Europa FM conduce topul, cu 6 menţiuni. Kiss FM, Radio ZU şi Pro FM au înregistrat fiecare câte o menţiune.
Hotnews.ro conduce şi la categoria celor mai citate portaluri online, cu 48 de menţiuni. Rtv.net este pe locul doi, cu 33 de menţiuni.  Ziare.com a urcat pe locul trei, comparativ cu luna anterioară când ocupa locul cinci, înregistrând 21 de menţiuni.  Realitatea.net  ocupă poziţia a patra, cu 16 menţiuni, urmat de Libertatea.ro, Evz.ro şi Wowbiz.ro, fiecare cu câte 8 menţiuni.
Ziarul Financiar şi Capital.ro sunt cele mai citate publicaţii de business, fiecare înregistrând câte 7 menţiuni. Money.ro a înregistrat 6 menţiuni, la egalitate cu Forbes, ocupând astfel al doilea loc în clasament. Următoarea publicaţie este Zf.ro cu 4 menţiuni. Alte publicaţii de business prezente în top sunt Capital (3 menţiuni), Wallstreet.ro (2 menţiuni), Money Channel (2 menţiuni) şi Money Magazine (1 menţiune).