2 aprilie 2017

Judetul Bacau va participa la Targul de Investitii Expo-Real din München

0 Comentarii

Consilierii județeni au aprobat în ultima ședință de consiliu asocierea județului Bacău cu Asociația ”Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană” (A.H.K România) și Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est. Scopul acestei asocieri presupune implicarea părților în participarea Regiunii Nord-Est ca expozant la Târgul Internațional Expo-Real 2017 din München, organizat în perioada 4-6 octombrie 2017. Regiunea Nord-est va fi reprezentată de ADR Nord-Est și cele 6 consilii județene (C.J. Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și C.J. Vaslui) și va beneficia de un spațiu în cadrul standului României organizat de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.
    Participarea Regiunii Nord-Est la acest târg oferă, pe lângă vizibilitate și oportunitatea de a întâlni și interacționa cu investitori privați și instituționali cu focus pe proiecte și investiții. Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est va coordona participarea regiunii la Târgul Expozițional de Investiții din München, va prezenta avantajele și oportunitățile Regiunii de Nord-est ca întreg și va stabili relații cu participanții și actorii implicați. 
    Prin această participare, Consiliul Județean Bacău va avea posibilitatea de a-și prezenta oferta investițională a județului, în cadrul standului României.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu