15 noiembrie 2018

Orașul Buhuși in cadru festiv

0 Comentarii


Mariana Cojocaru va fi numită pe data de 16 noiembrie 2018, Cetățean de Onoare al Orașului BUHUȘI, jud. BACĂU. 
Este cunoscută ca  persoana publică, Astrolog in Romania, dar a terminat Doctoratul in Medicină (Genetică) la Universitatea Carol Davilla București. Este Licentiata in Comunicare (SNSPA-BUCUREȘTI), PSIHOLOGIE si SOCIOLOGIE-BUCUREȘTI, TCM-UNIVERSITATEA BACĂU.
Manifestările vor  fi organizate de Administrația  localității și  vor  respecta următorul desfășurător:
 Locul: Casa de Cultură, in centrul orașului
     Ora de incepere: 12.00;
      
     1. Dezvelirea unei plăci comemorative in fata Casei de Cultură, cca. 10 min,
     2. " Ingroparea capsulei timpului"  in fața troiței din centru        cca. 10 min
     3. In sala mică a Casei de Cultură: 
          - scurt moment artistic cu cvartetul condus de Stan Codrin de la orchestra "Mihail Jora"; 
          - prezentarea momentului istoric privind atestarea documentară - Prof. Tinca Vîrlan cca. 15 min,
          - prezentarea pe scurt a istoriei religioase din Buhuși, cca. 4 min,
          - cuvântul primarului Vasile Zaharia,                                                                            
          - acordarea diplomelor de cetățeni de onoare, 3 persoane, cca. 10 min
          - scurt moment artistic;                                                                     
          - acordarea diplomelor de excelență personalitaților,  20 pers. , cca. 40 min;
          - acordarea diplomelor de excelență consilierilor locali,  19 persoare,   cca. 15 min.;
          - moment artistic "Ansamblul Plaiuri Bacauane",  1 solist și formație de dansuri populare   cca. 20 min.
      4. La restaurantul "Ciresica":   un pahar cu șampanie și masa invitaților.

ORAȘUL  BUHUȘI - Analiza astro-numerologică. Câteva particularități:
...rădăcini;
"Fiecare ORAȘ (OM)  este  guvernat de  astre. De aceea  sunt importante, cum sunt aspectate la naștere  planetele “ursitoare” și care este  cifra de destin.  Eu am analizat toate  aceste  aspecte  super-inteligente și  am combinat data “nașterii” cu cea a atestarii oficiale, marcată de Marea Trecere  și  Marea  Victorie repurtată de Domnitorul  Moldovei,  Stefan  cel Mare pe Dealul  Orbicului. Sunt  mandră  ca sunt  urmașa demnă a lui Ștefan.  Acum a fost recunoscut ca fiind  Ștefan  Cel  Mare si  Sfant.  Am pornit analiza de la “ Devenirea  INTRU  Ființă” a filosofului  Constantin  Noica. Ca sa rezum totul  la un singur cuvant cheie, va spun așa: “ADOR” aceste locuri superbe in care m- am nascut, am copilarit si m-am format ca OM. Prima litera din alfabet este “A”. Este o literă vibrațională și, completez eu, emoțională. Dar nu numai… In ea este  inmagazinată durerea  și  sacrificiului suprem  pentru  meleagurile  strabune, unde si-au sacrificat viata trupele de ostași. Acum fac parte din “Oastea Domnului”.

Dar  sa trecem la lucruri ceva mai concrete: CODUL DE DESTIN al localitații.
El se calculează așa: pornim de la data completă  și corectă de atestare documentară. Aceasta este  14. 04. 1457 și adunam cifrele asa: 1+4+4+1+4+5+7= 26. Apoi  adunam 2+6=8. Mecanismul de calcul aparține  lui Pitagora, care a inființat școala pitagoreica de aritmologie la Crotone (Italia). Atunci a format  primii numerologi, urmașa  modestă  fiindu-i  și EU.  Eu imi aduc aminte cu mare drag de Dl. profesor  Ion  Pascaru (Filosofie si Psihologie), care a fost un adevarat  mentor pentru mine. Ne predică cu mana pe inima sa… Adica, mâna “atingea”, inima. Am fost inspirata de EL și de  aceea  am urmat  Facultatea de  Psihologie si  S.N.S.P.A, Facultatea de Comunicare - David  Ogilvy, ambele din București , iar apoi  mi-am dat Doctoratul in Medicina la U.M.F. Carol  Davila, uitați aici si…coincidența. Vedeți ca nimic nu este intamplator!...  Am  locuit  in Buhusi  pe strada  Dr. Davila, foarte  aproape de Centru,  unde este si  monumentul “Soldatului  Necunoscut.”  Mai  jos, spre  Gara  este  si “Fata cu ulciorul." Vedeți, de acolo este  Varsatorul cu izvorul… Eu m-am nascut sub semnul  Varsatorului  de Apa,  in aceeași  zi cu Patriarhul  Romaniei  Teoctist, adica pe  7 februarie.  Domnul  L-a trecut de-a dreapta  Sa… Romania  este  si  ea  considerata  Varsator  de Apa  (24.01). Uitați cum se leagă lucrurile! Si cariera in televiziune se datorează  tot marcajului  specific  al acestei  constelații.
 Codul de Destin pitagoreic este:
 11 22 4444 5 66 7 8
11- Certifica mentalul  colectiv și spiritualitatea plaiurilor natale moldovenești.  Exista un tandem excepțional  Jupiter  si  Marte in Rac, pe casa a VI-a  a  sanătații localitații. Aici este  Spitalul Orașenesc Buhuși. Am  vazut ca a fost recent  și premiat. Mama mea -Maria Blanaru- a fost  Asistentă  Sefă  la acest spital “unicat”.
22- Sunt  cifrele  energiilor  si  vibrațiilor pozitive  specifice  acestor  locuri mirifice. Un alt aspect demn de menționat  este dat de conjuncția  Uranus –Pluton  RX din Leu, aspect ce tine de astrologie si psihologie. (D-l  profesor  Pascaru  este nativ  Leu). Acum va spun si  eu ca am Ascendentul  in  Leu.
4444- Acesta  este un aspect de zile mari si l-am vazut foarte rar. El semnifica  FORTA si puterea de a ne afirma si de a ne realiza. Nodul  Lunar Nord sau  Dharma este in Balanta. Deci, totul trebuie sa fie intr-un  echilibru perfect. De aceea,  pe un taler pun NATURA (Padurea Runc) si  curatenia orasului, iar pe celalalalt taler asez, cu ingaduinta domniilor voastre, CREDINTA:  Manastirea  Runc si  Biserica Centrala  unde este  inmormantata  mama." (Mariana Cojocaru)

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu