25 iunie 2020

Cătălin Buliga - CTO of the year 2020 - Gamechanger

0 Comentarii
Cătălin Buliga, Directorul de Tehnologie al Vodafone România, a primit recunoaștere la nivel european și a fost desemnat unul dintre cei mai importanți oameni din industria de telecomunicații! Acesta a câștigat distincția Mobile Europe & European Communications CTO of the Year Award 2020, categoria Gamechanger. Premiul este oferit de către publicația de prestigiu Mobile Europe & European Communications, important reper media la nivel european pentru profesioniștii din domeniul telecomunicațiilor și nu numai.
În al șaptelea an al desfășurării competiției CTO Awards, juriul l-a desemnat pe Cătălin Buliga drept CTO of the year 2020, la categoria Gamechanger pentru performanțele remarcabile pe care acesta le-a realizat în domeniul tehnologiei. Dintre acestea amintim prima rețea 5G în România, hologramele LIVE la rezoluție 4K realizate cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, tehnologia NB-IoT, dar și investițiile și menținerea calității rețelelor fixe și mobile la un nivel extraordinar în contextul actual. Toate eforturile constante ale lui Cătălin de a inova și de a sprijini societatea digitală românească, parte dintre ele reprezentând premiere mondiale, sunt recunoscute și certificate acum și de acest titlu.
Anul acesta, competiția a avut două categorii: Gamechanger și Trailblazer. Categoria Trailblazer a fost câștigată de CTO-ul Telenet, Micha Berger.
Lista finaliștilor a fost următoarea: Cătălin Buliga (Vodafone Romania), Micha Berger (Telenet), Thomas van Briel (Deutsche Telekom), Alexander Stock (A1 Telekom Austria AG), Emmanuel Chautard (Orange România), Nathalie Vafiadis (BT), Fotis Karonis (BT), Elmar Grasser (Sunrise Communications AG) și Radoslav Zlatkov (VIVACOM).
Cătălin Buliga este un profesionist telecom cu o bogată experienţă şi a revenit în Vodafone România în anul 2015. Din 2016, acesta este CTO al companiei. În cadrul Vodafone, a ocupat poziţii de conducere în zona de tehnologie timp de 10 ani, până în 2008. Ulterior, a deţinut funcţii de conducere în cadrul UPC timp de şapte ani, incluzând rolul de CTO al UPC România şi UPC Ungaria. Cătălin Buliga a absolvit Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iaşi, în 1995.

0 Comentarii:

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu