31 august 2009

Despre Romania-Franta

0 Comentarii

Pentru meciul cu Franta de sambata, nationala se bazeaza ca intotdeauna pe Mutu.Portarul de rezerva a lui Lobont, Danut Coman a suferit o accidentare usoara.Inlocuitorul acestuia poate fi portarul Timisoarei, Costel Pantilimon.
Selectionerul Romaniei va aplica tactica care a fost folosita si de Bonetti impotriva celor de la Slovan Liberec.
Echipa probabila in meciul cu Faranta:
1.Coman
2.Sapunaru
3.Goian
4.Radoi
5.Rat
6.Chivu
7.Ghioane
8.Ad. Cristea
9.Nicu
10.Mutu
11.Marica
Rezultate nationalei de cand Razvan Lucescu e antrenor:
Romania 1-0 Lituania
1.Coman
2.Sapunaru
3.Radoi
4.Chivu
5.Rat
6.Mara
7.Ghioane
8.Apostol
9.Tanase
10.Marica
11.Danciulescu
Goluri:Marica
Romania 1-0 Ungaria
1.Coman
2.Dananae
3.Radoi
4.Chivu
5.Nesu
6.Mara
7.Apostol
8.Chioane
9.Nicu
10.Danciulescu
11.Marica
Goluri:Ghioane

Au catigat tot

0 Comentarii

Au câştigat tot ce se putea la Turneul Municipiului Bacău. Ştiinţa Muncipal Dedeman n-a lăsat nimic oaspeţilor. În vitrina cu trofee, studenţii au pus la loc sigur 3 cupe: au fost cea mai bună echipă, Igor Moskalenko a fost golgeterul turneului, iar Shota Tevzadze a fost desemnat cel mai bun portar.

Ştiinţa Municipal Dedeman a pus capăt unei pregătirii de vară, care a durat mai bine de două luni. Studenţii au terminat sărbătorind, pentru că la Cupa Municipiului Bacău elevii lui Otto Hell şi Gabriel Armanu au câştigat tot ce se putea. Au avut cea mai bună echipă, cel mai bun portar şi cel mai bun marcator.
Grecii de la AC PAOK Salonic au plecat cu mâna goală, dupa o singura victorie. Pe locul al treilea a încheiat HC Odorhei, iar Universitatea Bucovina Suceava a terminat pe doi. În aplauzele publicului studenţii au primit Cupa Municipiului Bacău, trofeu de moral care rămâne anul acesta în vitrinele clubului Ştiinţa.

Cel mai bun marcator a fost desemnat Igor Moskalenko. Interul băcăuan a înscris 26 de goluri în 3 partide. Emoţiile i-au copleşit atât pe handbalist, cât şi pe preşedintele Consiliului de Administraţie al asociaţiei TOP Sport, Constantin Apostol.

Ultimul, dar nu cel din urmă, a fost premiat Shota Tevzadze, cel mai bun portar al turneului.

Fara apa in zona Letea

0 Comentarii
Compania de Apa va executa marti, 1 septembrie, lucrarea de bransare a conductelor de alimentare din zona Letea. Din acest motiv, intre orele 9.00 si 17.00, consumatorii de pe strazile Letea, Orizontului si Alecu Russo, precum si cei din Colonia Letea si SC Letea SA nu vor avea apa rece la robinet. Compania de Apa anunta ca, la reluarea furnizarii, apa ar putea sa fie tulbure.

Cele mai folosite motoare de cautare

0 Comentarii
Un motor de căutare este un program care accesează Internetul în mod automat şi frecvent şi care stochează titlul, cuvinte cheie şi parţial chiar conţinutul paginilor web într-o bază de date. În momentul în care un utilizator apelează la un motor de căutare pentru a găsi o anumită frază sau cuvânt, motorul de căutare se va uita în această bază de date şi în funcţie de anumite criterii de prioritate va crea şi afişa o listă de rezultate (engleză: hit list ).
Problema nu este de loc trivială, deoarece:
există deja peste 100 milioane de situri web, sumând în total miliarde de pagini web,
conţinutul acestori pagini nu este static ci chiar extrem de dinamic (se schimbă foarte frecvent),
şi răspunsul la o comandă de căutare trebuie să vină înapoi repede, în general în mai puţin decât o jumătate de secundă, chiar atunci când lista de rezultate conţine să zicem zeci de mii de pagini web potrivite la criteriile de căutare folosite.

Cele mai utilizate motoare de căutare de la ora actuală sunt:
AskJeeves
Google
MSN Search
Yahoo! Search
AMGEM Force (16 languages)

30 august 2009

Kumba-O noua formatie din Bacau

0 Comentarii
O noua formatie a luat nastere in Bacau. Kumba ii are componenti pe Raluca si Radu Cotfas, care alături de Alex s-au pus pe compus cateva piese interesante. Visul membrilor trupei Kumba este sa sustina concerte in Vama Veche.

Fraţii Cotfas, din nou pe micile ecrane, dar într-o altă formaţie. Raluca şi Radu l-au luat în formaţie pe toboşarul Alex şi s-au pus pe fapte. Formaţia a luat naştere în urmă cu două luni, iar până în prezent au compus piesele Pisica şi Poc.

Membrii trupei Kumba fac repetiţii într-un garaj în care şi-au instalat toată aparatura. Visul lor este să ajungă să meargă în concert în Vama Veche.

Al treilea membru al trupei este Alex, toboşarul în vârstă de 19 ani, care a mai făcut parte şi din alte formaţii. Cântă de trei ani la tobe şi este elev la Liceul de Arte.A fost elev la
Scoala Mihai Dragan.

Trupa cântă şi cover-uri.

Top 5 cele mai bune si mai rapide browsere

0 Comentarii



Ierarhia anului 2009
În urma testării în condiţii similare (sistem de operare, computer, grad aproximativ de ocupare a benzii), ierarhia browserelor Web în funcţie de viteză este următoarea:
Google Chrome 2 beta - 1591.4ms +/- 6.2% - detalii
Safari 4 beta - 1727.6ms +/- 4.5% - detalii
Firefox 3.1 beta - 2784.4ms +/- 3.7% - detalii
Opera 10 alpha - 5089.0ms +/- 1.0% - detalii
Internet Explorer 8 - 7576.0ms +/- 3.1% - detalii

Rezultatele de anul trecut (pentru comparaţie)
Firefox 3 Beta 3 - 17242.8ms (+/-11.8%)
Safari 3.0.4 - 21051.6ms (+/-9.4%)
Firefox 2 - 37484.2ms (+/-5.1%)
Internet Explorer 7 - 80872.8ms (+/-2.2%)


Consideraţii generale
Cum reiese din clasament, Google Chrome este, la ora actuală, cel mai rapid browser Web. Este urmat îndeaproape de Safari al celor de la Apple, în timp ce Firefox şi Opera se mulţumesc abia cu locurile trei şi patru. Internet Explorer 8, chiar dacă a făcut progrese imense faţă de versiunea anterioară, comparativ cu aplicaţiile concurente este în continuare pe ultimul loc.
Dincolo de ierarhia rezultată, este evident progresul pe care toate browserele Web l-au făcut la capitolul vitază în ultimul an. Toate versiunile noi sunt mult mai rapide. De exemplu, Firefox 3 care anul trecut a ocupat detaşat primul loc, acum ar fi fost la mare distanţă de ultimul loc, Internet Explorer 8.
Acest fapt este, fără îndoială, meritul concurenţei acerbe de pe piaţa browserelor. Firefox (pentru că acaparează cotă de piaţă în mod constant) şi Chrome (pentru că îl are în spate pe Google) în principal, dar şi celelalte browserele au readus la viaţă progresul generat de concurenţă. Progres ucis la un momentdat de Microsoft, pe vremea când Internet Explorer nu avea rivali.

29 august 2009

Fetele de la Indigo = "CELE MAI BUNE CANTARETE"

0 Comentarii
Sa ne amintim putin de marea rusine suferita de fetele de la Indigo in 2008.Aceste fete au plecat in America fara voci si fara fuste sa devina celebre.Oricat de oribil au cantat, oricat de jenant au aratat, oricat le-ar fi luat la misto juriul gemenele Indigo (Vampires – dupa noile porecle) au insitat ca trebuie sa mearga mai departe.
Dupa ce le-au luat la misto cu noile porecle, David Hasselhoff le-a umilit spunand urmatoarele:
David Hasselhoff: Yes, it is the land of oportunities, and I’ll give the oportunity to go back to Bucharest.
Indigo: NU, ca ele nu se intorc… ele vor mai departe.


Vizionati clipul de mai jos

Steaua II Bucureşti - FCM Bacău 1-1 (0-1) / Doar o repriză şi o remiză!

0 Comentarii
După cum s-a desfăşurat prima repriză, senzaţia lăsată era că băcăuanii nu pot scăpa cele trei puncte din jocul cu echipa a doua a Stelei. Gazdele au avut momente în care au controlat jocul, dar FCM a dat senzaţia că are controlul
Mai mult, în min. 31, Vraciu deviază cu capul până la Simao, acesta îl driblează pe portarul Lungu şi Ionuţ Mihai, în tentativa de a evita golul, înscrie în propria poartă: 0-1. Rezultat cu care avea să se încheie şi prima parte a jocului.
În a doua repriză lucrurile s-au schimbat radical. Steaua a jucat mai bine, şi-a creat ocazii de gol, în timp ce FCM a lăsat senzaţia că vrea să păstreze rezultatul de la pauză. Ocaziile la poarta lui Manea s-au înmulţit şi, în min. 60, Rusu a adus egalarea la o ezitare a apărării băcăuane. Tot Rusu a fost aproape de 2-1 câteva minute mai târziu, dar reluarea sa a trecut pe lângă poartă. În finalul jocului totuşi băcăuanii puteau câştiga, lovitura liberă executată de Dobârceanu punându-i mari probleme portarului Lungu.

FCM Bacău a câştigat un punct în deplasare, însă jocul formaţiei nu a fost cel aşteptat. Trupa lui Poenaru a jucat doar o repriză, prima, în partea a doua galben -albaştrii fiind dominaţi de cei de la Steaua II.
Steaua II: Lungu - Mustaţă, Ionuţ Mihai Rada, Tininho - Filip, Bejan, Lazăr, Abuzătoaie - Bâtfoi, Simion. Au mai jucat Iacob, Rusu.
FCM Bacău: Manea - Mihălăchioaie, Spiridon, Kalai, Dobârceanu - Simao, Taban, Ad. Câmpeanu, Boboc - Vraciu, I Radu. Au mai jucat Dediu, Petrea şi Dutciuc.

Handbal masculin / Stiinta Municipal Dedeman a debutat cu victorie la Cupa Municipiului Bacau

0 Comentarii

“Studentii” conduc dupa prima zi a Trofeului Municipiului Bacau. La o saptamâna distanta de la infrângerea suferita pe terenul HC Odorhei (32-36), handbalistii bacauani au refacut egalitatea confruntarilor amicale directe: 31-29 (17-14).
Programul meciurilor din weekend:
Sâmbata, 29 august
16.00 CSU Suceava - HC Odorhei
18.00 Stiinta Bacau - PAOK Salonic
Duminica, 30 august
10.00 - PAOK Salonic - HC Odorhei
12.00 - Stiinta Bacau - CSU Suceava

Patru ani de la marile inundatii din Bacau

0 Comentarii
Anul 2005,daca va mai aduceti aminte,a fost un an ploios in toata tara.Incepand cu topirea zapezii la inceputul primaverii care a produs pagube in multe zone ale Romaniei,raurile iesind din matca,si pana la ploile foarte abundente care au avut loc in vara acelui an,toate acestea au fost prezentate si comentate pe larg la buletinele de stiri la vremea respectiva.Consecintele acestei decizii s-au facut simtite in oras la numai cateva minute.Cam o treime din oras (in special zona de nord) a fost inundata,insula de agrement,zona garii si multe strazi principale ale orasului precum Mioritei, Energiei, 22 Decembrie, Digu Barnat, fiind luate cu asalt de catre apele furioase.Nivelul apei atinsese in multe locuri peste un metru inaltime iar cei care au avut cel mai mult de suferit au fost locuitorii de la demisol al blocurilor care s-au trezit cu apa pana la tavan.


28 august 2009

Obiect Sexual Neidentificat. Ghici ce-a luat rechinul in gura!

0 Comentarii

Si se jura ca nu fura, dar l-au prins cu… penisul in gura. Iata o poveste care face valuri pe Internet si pe care suntem convinsi ca o vei savura!Totul a inceput ca o zi obisnuita pentru cativa temerari care prindeau rechini intr-un golf din Parcul National Everglades, aflat in statul american Florida. Au aruncat lanseta si cand colo, ce sa vezi! Au prins cel mai pofticios rechin de pe fata pamantului.“Ce sa fie? Ce sa fie?”, s-au intrebat timid pescarii, observand in gura rechinului un O.S.N, caruia animalul nu voia sa-i dea drumul cu niciun chip. Din aproape in aproape, misterul s-a deslusit: rechinul degusta triumfator un penis. Cel putin asta cred protagonistii filmarii, care au avut grija sa posteze clipul pe Internet.


SURSA:www.protv.ro

Modernizari-Scoala Mihai Dragan(articol destinat is special elevilor scolii)

0 Comentarii
Astfel din ceea ce imi aduc aminte acum aproximativ 2 ani, terenul de sport a fost inchiriat unei asociatii pentru a moderniza acest teren de sport cu suprafata sintetica, moment din care acel teren de sport a devenit "privat" accesul pe acesta facandu-se doar contra cost.

1. Inainte de a se moderniza terenul de sport

2. Situatia actuala

3. Situatia propusa.

Concert Tudor Gheorghe la Bacau

0 Comentarii

Data: 09 Octombrie 2009
Loc: Bacau , Ateneu
Tudor Gheorghe va sustine un concert la Ateneul din Bacau pe data de 9 octombrie 2009.

Spectacolul face parte din cadrul turneului "Anotimpurile mele Vara - Toamna 2009", care la randul sau face parte din "Stagiunea Permanentelor Frumuseti".

Bilete pentru concertul Tudor Gheorghe de la Bacau pot fi cumparate de la Ateneu.

Campionat Municipal de Minifotbal pentru Amatori-ed a IV-a-Organizat de Gheorghe Burleanu

0 Comentarii


Gheorghe Burleanu, proprietarul terenului artificial de mini fotbal de la scoala mea, adica de la scoala Mihai Dragan,va organiza Campionatul Municipal de Minifotbal.Asociaţia Română de Minifotbal şi Lider Sport, începând cu data de 20 august 2009, a demarat înscrierile pentru Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori, ediţia a IV-a.

Pentru echipele care doresc să se mai înscrie, acestea mai au posibilitatea pînă pe data de 7 septembrie 2009 în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac la baza sportivă Lider Sport, situată în str. Logofăt Tăutu, nr.7, în incinta Şcolii Mihai Drăgan sau la nr. de tel. 0727.137.053, taxa de înscriere este de 200 ron, iar lotul minim de jucători este de 5+1. Campionatul va debuta în data de 12 septembrie 2009, după ce în data de 10 septembrie va avea loc tragerea la sorţi şi conferinţa de deschidere a celei de-a IV-a ediţii de campionat.

Premii:Locu I – 2.000 ron şi asigurarea participării gratuite la Turneul Naţional pentru un lot de 12 jucători, Locul II – 1.500 ron, Locul III – 1.000 ron, Locul IV-VI câte un rând de echipament sportiv. Premiul Fair-Play se va acorda echipei cu cele mai puţine cartonaşe roşii şi respectiv galbene şi va fi în valoare de 1.000 ron.

BIOGRAFIE GHEORGHE BURLEANU:Rebel în afara terenului şi sufletist în teren. Chiar dacă a fost îndepărtat din fotbalul mare, fostul mijlocaş de la Sport Club Bacău şi-a găsit liniştea în propria curte, la Şcoala de Fotbal care-i poartă numele. Şi-a pus ghetele în cui la 39 de ani, după 353 de meciuri în prima ligă, în care a marcat de 59 de ori. A avut o viaţă grea. De la cătuşe şi bastoane a ajuns să fie coechipier cu Piţurcă, la FC Scorniceşti. A fost dorit de Steaua şi Dinamo, dar a preferat să se întoarcă acasă, unde a condus echipa din teren. Întotdeauna a reuşit, pentru că a crezut în el. Gheorghe Burleanu, Gică pentru microbişti, Ştrul pentru prieteni, e doar unul dintre jucătorii de la Şcoala de fotbal băcăuană, din anii 80.

Un fotbalist caustic, dar care era în stare să-şi dea şi viaţa pe teren.

A intrat în fotbalul mare târziu, dar nu la echipa Bacăului, pentru că era fiu de femeie de serviciu şi de geamgiu, iar antrenorii l-au dat deoparte. Prima dată a fost vândut la echipa din Mărăşeşti, formaţie care evolua pe atunci în Divizia C, pentru doi saci de detergent şi câteva sticle de şampanie

I-a fost greu, dar s-a integrat. Mai târziu, a debutat şi în prima ligă, la FC Scorniceşti, echipă antrenată de Florin Halagian şi unde a fost coleg cu “barbugiul” Victor Piţurcă.

Ştie şi de ce .


Putea să ajungă la Steaua sau la Dinamo. A greşit în coplărie şi a plătit scump.

Cutremurul din `77 i-a adus eliberarea din centrul de minori, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă la terenul de fotbal, la care a visat aproape un an. Pentru greşeala din copilărie, a plătit cu vârf şi îndesat.

I-a luat apărarea unui prieten şi s-a ales cu brăţări pe mâini .

A ajuns şi în centrul de la Jilava.

A fost coechipier cu Piţurcă, Bumbescu, Bărbulescu şi alţii.

Trăieşte pentru fotbal, iar dacă i s-ar cere ajutorul, ar face-o cu inima.

Gheorghe Burleanu, un monstru sacru al fotbalului nostru, de care băcăuanii nu au uitat. Gică va reveni în “Prelungiri”, pentru că fotbalul are nevoie de el.

Despre strandurile din Bacau

0 Comentarii


Chiar daca suntem pe final de vara, tot trebuie sa luam in seama aceasta problema.Deobicei, la un strand vin oameni care au posibilitati financiare mai reduse, sau alta lume care nu doreste sa se deplaseze pana la piscinele din Gheraiesti sau cea de la Levisticum.Se zvonea ca, pana in 2010 se vor termina lucrarile pentru piscinele de pe vechiul Strand de Agrement, adica la Gepex.
Pana acum, nu avem decat un strand in Bacau, strandul Letea, care are 2 bazine, in care apa se schimba odata la 3 zile, iar zilnic aceasta se reîmprospătează cu o treime din volumul total de apă.

La singurele bazine publice în aer liber funcționează și un cabinet medical, unde mai mulți voluntari de Cruce Roșie pot acorda primul ajutor în caz de necesitate. Ștrandul beneficiază și de serviciile a doi salvamari.

Bazinele de la Letea vor fi deschise până pe 31 august, iar dacă vremea va fi favorabilă accesul va fi posibil până pe 15 septembrie.

Intrarea costa 1 leu.

Grupele EUROPA LEAGUE

0 Comentarii
Grupa A: Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
Grupa B: Valencia, Lille, Slavia Praga, Genoa
Grupa C: Hamburg, Celtic, H. Tel-Aviv, Rapid Viena
Grupa D: Sporting, Heerenven, Hertha, Ventspils
Grupa E: AS Roma, Basel, Fulham. TSKA Sofia
Grupa F: Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo Bucuresti, Sturm Graz
Grupa G: Villareal, Lazio, Levski Sofia, Salzburg
Grupa H: Steaua, Fenerbahce, Twente, Sheriff Tiraspol
Grupa I: Benfica, Everton, AEK Atena, BATE Borisov
Grupa J: Sahtior, Brugge, Partizan, Toulouse
Grupa K: PSV, Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
Grupa L: Werder Bremen, Austria Viena, Bilbao, Nacional

Cum ar arata urnele EUROPA LEAGUE

0 Comentarii



URNA A
Werder Bremen (Germania)
Villarreal (Spania)
AS Roma (Italia)
PSV Eindhoven (Olanda)
Sahtior Donetk (Ucraina)
Zenit St. Petersburg (Rusia)
Hamburg (Germania)
Benfica (Portugalia)
Valencia (Spania)
Ajax (Olanda)
Steaua (Romania)
Fenerbahce (Turcia)

URNA B
FC Basel (Elvetia)
Lille (Franta)
Fiorentina (Italia)
Atletico Madrid (Spania)
Celtic (Scotia)
Everton (Anglia)
FC Bruges (Belgia)
Heerenveen (Olanda)
Galatasaray (Turcia)
Anderlecht (Belgia)
Austria Viena (Austria)
Lazio Roma (Italia)

URNA C
Hertha (Germania)
Sparta Praga (Cehia)
Dinamo (Romania)
AEK Atena (Grecia)
Slavia Praga (Cehia)
Metalist Harkov (Ucraina)
Aston Villa (Anglia)
Athletic Bilbao (Spania)
Partizan Belgrad (Serbia)
Hapoel Tel-Aviv (Israel)
FC Twente (Olanda)
Dinamo Zagreb (Croatia)

URNA D
Litex Loveci (Bulgaria)
Fulham (Anglia)
TSKA Sofia (Bulgaria)
Toulouse (Franta)
CFR Cluj (Romania)
Odense (Danemarca)
Poli Timisoara (Romania)
FC Salzburg (Austria)
APOEL Nicosia (Cipru)
FK Ventspils (Letonia)
DVSC Debrecen (Ungaria)
Sheriff Tiraspol (Moldova).

27 august 2009

Grupele Champions League

0 Comentarii

GRUPA A
Bayern
Juventus
Bordeaux
Maccabi Haifa

GRUPA B
Manchester United
ŢSKA Moscova
Besiktas
Wolfsburg

GRUPA C
AC Milan
Real Madrid
Marseille
Zurich

GRUPA D
Chelsea
Porto
Atletico Madrid
APOEL

GRUPA E
Liverpool
Lyon
Fiorentina
Debrecen

GRUPA F
Barcelona
Inter
Dinamo Kiev
Rubin Kazan

GRUPA G
Sevilla
Rangers
Stuttgart
UNIREA URZICENI

GRUPA H
Arsenal
Alkmaar
Olympiakos
Standard Liege


Programul Grupei G:

Etapa 1 (16 septembrie): FC Sevilla-UNIREA URZICENI, VfB Stuttgart-Rangers.

Etapa a 2-a (29 septembrie): UNIREA URZICENI-VfB Stuttgart, Rangers-FC Sevilla.

Etapa a 3-a (20 octombrie): Rangers- UNIREA URZICENI, VfB Stuttgart- FC Sevilla.

Etapa a 4-a (4 noiembrie): UNIREA URZICENI- Rangers, FC Sevilla-VfB Stuttgart.

Etapa a 5-a (24 noiembrie): UNIREA URZICENI-FC Sevilla, Rangers-VfB Stuttgart.

Etapa a 6-a (9 decembrie): VfB Stuttgart-UNIREA URZICENI, FC Sevilla-Rangers.

Despre echipele pe care le va intalni Unirea:
FC Sevilla
FC Sevilla a terminat pe locul 3 in editia precedenta din Primera Division, in spatele campioanei FC Barcelona si a lui Real Madrid. Gruparea andaluza este antrenata din octombrie 2007 de Manolo Jimenez, fost jucator al clubului intre 1984 si 1997.
Concitadina lui Betis a mai participat o singura data in noul format al Ligii Campionilor, in editia 2007-2008, cand a evoluat in aceeasi grupa cu Steaua, formatie pe care a invins-o in ambele meciuri. FC Sevilla isi disputa partidele de pe teren propriu pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, iar echipamentul de joc are culorile rosu, negru si alb.
Cel mai bine cotati fotbalisti ai gruparii iberice sunt atacantii Frederic Kanoute si Luis Fabiano, dar si mijlocasul Jesus Navas.
Pe plan european, FC Sevilla a castigat de doua ori consecutiv Cupa UEFA, in 2006 si 2007.

FC Rangers

FC Rangers este campioana en-titre a Scotiei, fiind echipa cea mai titrata pe plan intern, cu 52 de titluri nationale. Viitoarea adversara a Unirii Urziceni este pregatita din ianuarie 2007 de Walter Smith, care a mai avut un mandat pe sapte sezoane pe banca tehnica a rivalei lui Celtic, intre 1991 si 1998.
Gruparea britanica a lipsit din grupele Ligii Campionilor in sezonul trecut, dupa ce a fost eliminata in turul 2 preliminar de formatia lituaniana FBK Kaunas. In editia 2007-2008, Rangers a terminat pe locul 3 intr-o grupa din care au mai facut parte FC Barcelona, Lyon si VfB Stuttgart, iar apoi a disputat finala Cupei UEFA, pe care a pierdut-o in fata lui Zenit Sankt Petersburg.

Echipa scotiana isi disputa meciurile de pe teren propriu pe Ibrox Stadium, iar echipamentul de joc are culorile alb si albastru.
In trecut, Rangers a evoluat impotriva Stelei in editia '95-'96 a Ligii Campionilor. Atunci, gruparea din Ghencea a invins pe teren propiu cu scorul de 1-0 si a remizat, scor 1-1, in deplasare.
In aceasta vara, Unirea Urziceni avea programat un meci amical impotriva campioanei Scotiei, joc care in cele din urma a fost anulat.

VfB Stuttgart
VfB Stuttgart s-a clasat pe locul 3 in stagiunea trecuta din Bundesliga, iar in aceasta vara s-a despartit de golgheterul sau din ultimele sezoane, Mario Gomez, cedat la Bayern Munchen pentru aproximativ 30 de milioane de euro.
Formatia la care activeaza si internationalul roman Ciprian Marica s-a infiintat in 1893 si are in palmares 5 titluri de campioana a Germaniei, ultimul in 2007, trei Cupe si o Supercupa nationala. Cu toate acestea, pe plan international, Stuttgart nu a castigat niciun trofeu major.

Gruparea din orasul unde se fabrica automobilele Mercedes-Benz este antrenata de fostul international german Markus Babbel, care a fost numit in functie in noiembrie 2008. Clubul svab isi disputa meciurile de pe teren propriu pe Mercedes Benz Arena, stadion cu o capacitate de 55.896 de locuri, si evolueaza in echipament de culoare alb-rosu sau rosu cu negru.
Formatia svaba, la care au activat in trecut si romanii Ionel Ganea si Sergiu Radu, a evoluat ultima data in Liga Campionilor in editia 2007-2008, cand a terminat pe ultimul loc intr-o grupa din care au mai facut parte FC Barcelona, Olympique Lyon si Glasgow Rangers.

VfB Stuttgart s-a calificat in grupele celei mai puternice competitii europene intercluburi dupa ce a eliminat in play-off vicecampioana Romaniei, FC Timisoara. Gruparea germana a invins in deplasare cu scorul de 2-0, iar mai apoi a inregistrat o remiza alba pe teren propriu.

Slovan Liberec 0-3 Dinamo Bucuresti (8-9)-CALIFICARE INCREDIBILA!!!

0 Comentarii

ECHIPE DE START:

Slovan: 1. Hauzr - 32. Gebre Selassie, 11. Holenak, 21. Dejmek, 19. Vulin - 10. Gecov, 22. Corici, 18. Dockal, 7. Nezmar, 8. Liska - 15. Kerici. Antrenor: Ladislav Skorpil.

Dinamo: 23. Matache - 14. Molinero, 21. D. Grigore, 4. Moţi, 2. Diabate - 20. Ad. Cristea, 5. D. Kone, 8. Boştină, 7. Zicu - 10. Dănciulescu, 17. A Cristea. Antrenor: Dario Bonetti.


Am avut parte de un meci incredibil!O revenire spectaculoasa a lui Dinamo...Dupa ce a iesit de pe teren Danciulescu,Cosmin Moti e preluat banderola de capitan.In acest meci au fost absenti Bratu, Lobont, iar Pulhac si N'Doye au fost menajati.Daca CAINII vor avea aceeasi determinare si in meciul de duminica din Ghencea, cu siguranta isi vor indeplini obiectivul, acela e a castiga si astfel, s-ar putea produce si impacarea cu suporterii.
Matache a reusit sa apere ultimul penalty si a adus calificarea pentru CAINII ROSII in grupele EUROPA LEAGUE.
Marcatori:Andrei Cristea 3'
Marius Niculae 58' ;82'
Puteti vedea tot ce s-a intamplat la penaltyuri in acest LIVE TEXT.

Liska ratează, Dinamo se califică în grupele Ligii Europa!

9-8 pentru Dinamo. A marcat Molinero.

8-8, Gebre Selassie.

8-7 Dinamo. Înscrie Diabate.

7-7, Dockal.

7-6 pentru Dinamo. Kone a ezitat, dar l-a păcălit pe Hauzr.

6-6, Dejmek.

6-5 pentru Dinamo! A înscris Dragoş Grigore!

5-5, egalează Vulin.

5-4 pentru Dinamo, a marcat Moţi!

4-4, Holenak.

4-3 pentru Dinamo. A înscris Niculescu!

Rămâne 3-3 după patru serii. A ratat Gecov!

3-3, a egalat Torje.

3-2 pentru Slovan. A înscris Vacha.

Boştină marchează. 2-2.

2-1 pentru Slovan. Blazek înscrie trimiţând pe centrul porţii.

Zicu ratează! Rămâne Slovan - Dinamo 1-1.

1-1. A marcat şi Papousek, deşi Matache a ghicit colţul.

GOL Marius Niculae. Dinamo conduce cu 1-0!

Spectacol Michael Jackson-Promenada Mall

0 Comentarii


Promenada Mall va invita pe 29 august 2009,incepand cu ora 12:00 la un eveniment senzational, in memoria regelui pop, Michael Jackosn.
Spectatorii vor avea parte de un spectacol de dans,muzica,si multe alte surprize.

G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei (N-15) - PREMIERA-CINEMA CITY

0 Comentarii
G.I. Joe: Ascensiunea Cobrei
Actiune, Aventuri, SF, Thriller
SUA, 2009.
Regie: Stephen Sommers.
Cu: Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christopher Eccleston, Gregory Fitoussi, Joseph Gordon-Levitt, Leo Howard.
Durata: 118 min.
Premiera in Romania:28.08.09

G.I.J.O.E. este acronimul unei baze militare situate în Europa, Global Integrated Joint Operating Entity. Misiunea bazei, ai cărei soldaţi au trecut cele mai dificile teste fizice şi intelectuale pentru a face parte din această echipă de elită, este să rezolve misiuni secrete peste tot pe glob. În filmul lui Sommers, soldaţii îşi folosesc echipamentele de ultimă generaţie pentru a contracara periculoasele activităţi ale unui traficant de arme.

Filmul poate fi vizionat la Arena Mall.

Astra Sport Bets a dat faliment!

0 Comentarii
Cea mai mare casa de pariuri din Romania, Astra Sport Bets,si-a suspendat activitatea temporar.Aceasta casa de pariuri a luat fiinta in anul 2001. Anuntul apare pe site-ul oficial al acesteia.
"Vă informăm că începând cu data de 19.08.2009, SC Astra Bettings SRL a suspendat în toate agenţiile sale , temporar, activitatea de pariere şi de operare a maşinilor electronice cu câştiguri (slot machines)."

Alte case de pariuri din Bacau:Stanleybet,Mozzartbet,PariSport,etc.

Daca doriti sa pariati azi, va putem ajuta cu biletul zilei.

SPORT EVENIMENT PRONOSTIC COTA




FOTBAL Hertha BSC v Brøndby 1 ')">1.73
FOTBAL AEK Athens v FC Vaslui 1 ')">1.45
FOTBAL AS Roma v MFK Kosice 1 ')">1.20
FOTBAL Villarreal v NAC Breda 1 ')">1.30
FOTBAL Aston Villa v Rapid Wien 1 ')">1.35

Steaua Bucuresti II - FCM Bacau

0 Comentarii

Partida dintre Steaua II Bucureşti şi FCM Bacău se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00. Iniţial, se stabilise ca jocul să aibă loc de la ora 19.00, ulterior fiind modificată ora de disputare, in 11.00, urmând ca Sport.ro să transmită înregistrarea partidei de la ora 19.00.
În ultimul moment s-a decis insa ca Sport.ro să transmită în direct partida Steaua II - FCM Bacău, sâmbătă, de la ora 11.00.

In etapa I FCM Bacau a invins CSM Ramnicu Sarat in deplasare cu 4-0,iar in a II-a etapa a invins acasa pe Tricolorul Breaza cu 4-0.
Sa speram ca FCM Bacau va promova in liga I.

26 august 2009

Misiune imposibila pentru Timisoara

0 Comentarii
FC Timisoara va juca astazi (n.r. miercuri), de la ora 21:45, cu VfB Stuttgart, intr-un meci din mansa retur a play-off-ului pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor.

Misiunea banatenilor este cu adevarat una imposibila, dupa ce au pierdut prima mansa, pe teren propriu, cu 2-0, si sunt lipsiti in retur de aportul a doi dintre cei mai importanti jucatori, Dan Alexa si Artiom Karamian, suspendati datorita cumului de cartonase galbene.

"Stim ca toti ne dau invinsi singur dupa rezultatul din primul tur, insa mergem la Stuttgart pentru a ne juca sansele", a spus Nelutu Sabau.

De partea cealalta, antrenorul "svabilor", Markus Babbel, a declarat: "Ne asteapta inca 90 de minute dificile, insa soarta intalnirii e in mainile noatre."

In ultimele cinci meciuri oficiale, timisorenii au inregistrat o victorie, trei remize si o infrangere, in timp ce nemtii au patru victorii si un egal.

Pentru aceasta disputa, Ioan Ovidiu Sabau nu va putea conta pe Dan Alexa si Artiom Karamian, care sunt suspendati, dar nici pe Magera, accidentat. Un alt semn de intrebare este Parks, care nu este refacut complet. Babbel, in schimb, nu are probleme cu lotul, doar Hleb acuzand o mica accidentare si va fi, foarte probabil, menajat.

Echipele probabile:

VfB Stuttgart: Lehmann - Celozzi, Tasci, Delpierre, Magnin - Khedira, Hitzlsperger - Gebhart, Elson - Pogrebnjak, Marica.
Antrenor: Markus Babbel.

FC Timisoara: Pantilimon - Bonfim, Nibombe, Cisovsky, Latovlevici - Stancu, Bourceanu, Scutaru, Arman Karamyan - Bucur, Parks .
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Arbitrul intalnirii va fi italianul Roberto Rosetti, care va fi ajutat de asistentii Paolo Calcagno si Stefano Ayroldi.
Are sanse de calificare Timisoara?

Targul de toamna revine in Bacau!

0 Comentarii


Targ de toamna
Bunuri de larg consum
-Amenajari interioare
-CONFINTEXPO confectii, tricotaje, tesaturi, textile, piele si blanuri, incaltaminte, artizanat, perdele, covoare
-KID'S EXPO produse si servicii pentru copii intre 0 si 16 ani, rechizite, uniforme scolare, jucarii, produse pentru amenajarea spatiilor de joaca Perioada : 02/09/2009 - 06/09/2009
Unde : Sala Sporturilor

Emil Lassaria in Club Marinarul

0 Comentarii

Pe data de 28.08.09, pe Insula de Agrement, in Club Marinarul, va concerta Emil Lassaria.

Pret intrare: 10 ron
Pentru mai multe informatii sau rezervari sunati la telefon 0234 513 839

Vedete in Diverta

0 Comentarii

In Bucuresti, in fiecare miercuri de la ora 16, cel mai mare magazin Diverta din Romania are vedete invitate la POZOgrafie.Ce inseamana POZOgrafie?Este un concept lansat de eOk.ro, vedeta vine si sta de vorba cu tine, live la Diverta sau pe chat-ul de pe eOk.ro! La sfarsit norocosi care au venit la intalnire se aleg cu o poza si un autograf de la vedeta lor preferata!
Astazi a fost prezenta Delia Matache.

Madonna concerteaza la Bucuresti! - cel mai mare show din istoria Romaniei, o afacere de 5 mil. euro

0 Comentarii

Download Top hituri vara 2009

0 Comentarii

25 august 2009

Concert Parazitii in Pub The Stage

0 Comentarii

Vineri, 11 septembrie 2009, incepand cu ora 22:30, The Stage, singurul pub de renume ce aduce adevarati artisti, organizeaza un concert Parazitii.

Concurs: Castiga o invitatie la concertul cu Parazitii din 11.09.2009 (detalii pe www.ClubZebra.ro)

Pret intrare: 30 lei
Informatii si rezervari la telefon 0746 049 458

INFO BACAU:Puya concerteza la Aqua Club Bacau-29 august 09

1 Comentarii
Puya, unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani in acest moment, va concerta sambata, 29 august 2009 la piscina Aqua Club din Bacau (situata la intrarea in Parcul Gheraiesti).
Biografie Puya:

Puya s-a nascut pe 22 iulie 1979 si activeaza pe scena hip-hop din anul 1995.

19 august 2009

Ultima casa pe stanga

0 Comentarii

În noaptea în care ajung într-o retrasă cabană din Collingwood, Mari şi prietena ei sunt violate de un evadat şi de banda lui de infractori. Când părinţii lui Mari află ce s-a întâmplat, răzbunarea pe cei care le-au violat şi ucis fiica devine mai importantă decât orice. Iar destinul le îndeplineşte dorinţa: violatorii se adăpostesc într-o casă a familiei lui Mari. Ei vor ajunge curând să regrete din tot sufletul că au intrat în "ultima casă pe stânga".

GEN:HORROR
Perioada :
14/08/2009 - 20/08/2009
Ora : Vineri-Joi 18:00 20:10 22:20
Cinema City

Poli Timisoara pierde cu 2-0 in fata lui Stuttgart

0 Comentarii

Poli Timisoara nu a reusit sa se impunain fata nemtilor.Poli are nevoie de un 2-0 in deplasare la Stuttgart pentru a merge in prelungiri,si cel putin un 3-1 ca sa se califice.
- Alexa a primit un cartonas galben in minutul 5 si va lipsi in returul de la Stuttgart.
- Artiom Karamyan va lipsi la Stuttgart dupa ce a vazut un galben in minutul 66.
MARCATORI:-Gebhart in min 28 din penalty
-Hleb in min 30

18 august 2009

In aceasta seara bacauanii sunt timisoreni

1 Comentarii

Ambitiile Banatului se leaga de aceeasi disciplina tactica, acelasi devotament si... acelasi joc de contraatac prin care a eliminat echipa din Donetk. Gigel Bucur joaca titular in avanposturi, iar langa el va evolua masivul Magera. Atacantul costarican Winston Parks nu poate fi folosit din cauza unei accidentari. O alta absenta importanta va fi cea a mijllocasului defensiv Bourceanu, suspendat.

Cartonasele galbene il preocupa in mod special pe antrenorul Timisoarei: cinci jucatori sunt la limita suspendarii si nu vor disputa returul de la Stuttgart, daca vor primi marti seara vreun avertisment. Este vorba despre Alexa, Stancu, Magera si fratii Karamian.

FC Timisoara - VfB Stuttgart 21, 45, in direct la TVR1

FC Timisoara: Pantilimon - Bonfim, Nibombe, Cisovsky, Art. Karamian - Stancu, Alexa, Scutaru, Arm. Karamian - Bucur, Magera.

VfB Stuttgart: Lehmann - Celozzi, Tasci, Delpierre, Magnin - Gebhart, Hitzlsperger, Hleb,Khedira - Pogrebniak- Marica.

Nu va juca Cacau la Stuttgart.

HAI ROMANIA!

INFO BACAU:Un nou stadion municipal in Bacau

1 Comentarii

Consiliul Local Bacau a aprobat planul urbanistic zonal al viitorului stadion municipal. Amplasamentul va fi in intravilanul municipiului Bacau, pe strada General Stefan Guse 2 - 4. Proiectul se va numi “Complex de sanatate si servicii - Construire baza sportiva - Stadion Municipal”, obiectiv de investitii cu o solutie arhitectural-structurala spectaculoasa ce va constitui o piesa reprezentantiva, un semnal si un simbol pentru oras. Proiectul cuprinde, in afara stadionului, o sala de sport, teren de antrenament, pista de atletism si un hotel.

Stadionul, din declaratiile anterioare ale primarului Romeo Stavarache, va fi asemãnãtor cu Stadionul Riverside al echipei engleze Middlesbrough, diferenta majora fiind numarul de locuri, 20.000 in loc de 35.000.

Credeti in acest proiect?

INFO BACAU:Festivalul international "ENESCU-ORFEUL MOLDAV" editia a XXX-a,Tescani Bacau

0 Comentarii


In perioada 28-30 august 2009 la Bacau se vor desfasura manifestarile festivalului Enescu.
In aceasta perioada Tescaniul gazduieste si Tabara Internationala de Pictura
, pentru artistii din Romania si strainatate, pana in 21 august la Sectia "Dumitru si Alice Rosetti-Tescanu -George Enescu".

Ce credeti despre weed-shopuri?

0 Comentarii


In centrul Bacaului s-a deschis un magazin cu numele WEED SHOP.Majoritatea spun ca este un magazin de... halucinogene...Controversa vine din scopul si legalitatea acestui amplasament.Inainte, acest WEED SHOP se numea COFEE SHOP(in imaginea alaturata),o alta masca a aceleiasi mascarade.
Spuneti-va parerea in privinta acestor magazine.