30 iunie 2010

Cupa EMD Tenis Academy

0 Comentarii
In perioada 3 - 9 iulie 2010, Federaţia Română de Tenis, împreună cu SCM Bacău organizează Cupa EMD Tennis.
 Cupa EMD Tennis Academy reprezintă un concurs de categoria IV pentru categoriile de vârstă U’10 ,U’14,U’16 , U’18 şi seniori.
Tabloul principal va alinia câte 64 de sportivi pentru U’10, U’12, U’15 şi 32 pentru U’16, U’18 şi seniori.

Meciurile se vor disputa pe 14 arene de tenis, pe suprafaţa de zgură aparţinând SCM Bacău.

Fotbaliştii amatori din România îşi dispută primul trofeu al anului

0 Comentarii

Asociaţia Română de Minifotbal organizează în perioada 2-4 iulie 2010 primul eveniment major al anului dedicat fotbalului amator, Cupa României la Minifotbal. Competiţia este destinată echipelor câştigătoare ale cupelor de la nivel local şi va aduce la start un număr de 24 de echipe.

Meciurile din cadrul Cupei României la Minifotbal vor debuta vineri dimineaţa de la ora 09.00 şi se vor disputa simultan pe două baze sportive din Zalău.

Pentru ambele competiţii se va aplica acelaşi sistem reprezentat de grupe formate din câte 4-5 echipe, astfel încât fiecare echipă să aibă posibilitatea să joace cel puţin câte trei meciuri în grupe, înainte de accederea în fazele eliminatorii ale competiţiei.

„În viziunea noastră minifotbalul nu este un sport pentru elite, fiind deschis oricui, indiferent de greutate, culoare, vârstă sau credinţă, scopul Asociaţiei Române de Minifotbal fiind inclusiv acela de a asigura o integrare prin sport”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Asociaţiei Române de Minifotbal.
 

 Printre cele 24 de echipe, Bucureştiul va fi reprezentat de Naţionala Artiştilor, din lotul căreia nu vor lipsi: Augustin Viziru, Kamara Ghedi, Aurelian Temişan, Adrian Enache sau Vasile Groza. Artiştii au fost repartizaţi în Grupa E unde vor întâlni pe :
 Terramold Iaşi, Sportul Sălăjean şi Bavost Buzău.  
Totodată celelalte echipe participante sunt: Simoda Euro Glia Nuşfalău, Ştiinţa Galaţi, Vulturii Dej, Calia Press Bucureşti (în Grupa A);
WMT Timişoara, Magnolia Craiova, Autoland Hosu Zalău, Edessa Baia Mare (în Grupa B); 
Expo  Mediaş, L.C.T. Braşov, Athletic Hunedoara, Soarelui Satu Mare (în Grupa C);
ABC Wood Roman, Cipricom Zalău, FC Coriolan Bacău, Chedra Tax Ploieşti (în Grupa D) precum şi Quasar Deva, Mega Paşcani, Dablerom Cluj, Rezervele Sibiu (în Grupa F).

Dezinformare sau politica de pret?

0 Comentarii
Agricola International este mereu surprinzatoare! Din greseala sau intentionat ni se comunica informatii ambigui la raft. La bauturi racoritoare de acelasi tip, Fanta are 2 preturi.
Care sa fie poanta? Suntem noi incuiati sau ne iau astia de mascarici? Totusi, de vina sa fie intrusul Cappy Tempo?


Ce e mult strica!

0 Comentarii
Bunavointa unora in doze mari dauneaza grav curateniei... Nu numai impactul vizual dezolant, cat si mirosul in zona au fost grav afectate de altruismul babelor deobicei, care sunt mult prea preocupate de soarta porumbeilor.


Dozator de lapte in Bacau!

0 Comentarii
In unitatea Agricola International din zona centrala a Bacaului (Mihai Viteazul), o nevoie devenita necesitate pe timp de criza, investirea cat mai calculata a banilor a fost valorizata prin amplasarea unui dispozitiv ingenios, gen dozator, care te pune serios pe ganduri.
Pe de o parte, masinaria este destul de inovativa, in acelasi timp si destul de solicitata avand in vedere clientii ce stateau la coada pentru un 1l, 2 de lapte, la un pret acceptabil.
Bine gandit !

29 iunie 2010

Competitia continua la Hemeiusi!

0 Comentarii
Dupa cum stim, in perioada 6-9 mai,  la Baza hipică a Clubului Sportiv Decebal - Hemeiusi, s-au adunat cei mai buni calareti din tara, cu ocazia "Cupei Decebal".
Iata ca etapa a doua va continua între 8 si 11 iulie 2010 in acelasi loc, ca urmare a deciziei de a nu se mai organiza in perioada 24-27 iunie concursul datorita vremii neprielnice. Ramane de vazut cat public va aduna evenimentul din aceasta vara.
Debutul a fost ok ;)

Spectacol aviatic in Bacau

0 Comentarii
Dupa cum ne-a obisnuit Baza 95 Aeriana Bacau, va sarbatori si in acest an, mai precis sambata, 3 iulie 2010, "Ziua Portilor Deschise". Vom avea parte de acrobatii, parasutisti, avioane ultrausoare, decorarea drapelului de lupta si multe altele. Accesul publicului se va face incepand cu ora 09:00, intrarea fiind libera.

Totusi, sa speram ca vom prinde vreme buna ...


28 iunie 2010

Zile Gratuite de Vacanta

0 Comentarii
“ZILE GRATUITE DE VACANŢĂ” reprezintă un nou program lansat de ANAT, desfăşurat în parteneriat cu hotelierii din România şi cu celelalte asociaţii din turism.

Astfel, cei care cumpără o vacanţă în România, pentru perioada 15.06- 15.07.2010 şi 15.08- 31.08.2010, pot primi pentru preţul plătit, una sau doua nopţi gratuite de cazare!

Din momentul lansarii, programul a înregistrat un real succes în rândul turiştilor, care se pot bucura de un cadou din partea agenţiilor de turism si a hotelierilor, ce constă în acordarea unor zile gratuite de cazare, incluse în preţ după modelul “plăteşti 3 nopti si stai 4, sau platesti 5 nopţi şi stai 6 sau chiar 7”. Pana în prezent a fost înregistrat un număr de aproximativ 17.000 de astfel de pachete vândute. Ne aşteptăm ca până la finalul programului să avem un numar de cel putin 35 000 de turişti care aleg să profite de această ofertă.


Subliniem că “Zile gratuite de vacanţă” este una dintre ofertele speciale –componentă a unui program de promovare iniţiat de ANAT, “Vacanţă în ţara mea. 2010 anul ofertelor speciale” – valabilă pentru această perioadă de sezon.

Turiştii se mai pot bucura de preţuri avantajoase prin intermediul celorlalte oferte promovate de ANAT şi partenerii săi în această perioadă: “Decada balneară” (15 ianuarie- 30 iunie), O săptămână de refacere în staţiunile balneare” (15 ianuarie- 30 iunie), “O săptămână la munte” (28 februarie- 30 iunie) si “Hai la băi”- program care include oferta valabilă în lunile iulie şi august.

Activităţi în săptămîna 28 iunie - 2 iulie

0 Comentarii

Luni - Vineri, 28 iunie - 2 iulie 2010, orele 8-17 - Sala Multimedia
Biblioteca Judeţeană "C. Sturdza" Bacău, Centrul Judeţean de Formare

În cadrul Programului Naţional "Biblionet - Lumea în biblioteca mea", participă la runda a doua a cursurilor de instruire gratuită, o grupă de 10 bibliotecari din: Oneşti, Poduri, Filipeşti, Bogdăneşti şi de la Biblioteca Judeţeană, în vederea instruirii lor în IT şi administrarea Calculatoarelor cu Internet pentru Public.

Traineri: Biblioteca Judeţeană "C. Sturdza" Bacău: Crina Ifrim, şef birou Relaţii cu Publicul şi Mariana Breşug, bibliotecară.
Coordonatori activitate: Gabriela Muraru, director, Ioan Enache, coordonator proiect, Crina Ifrim - şef birou Relaţii cu Publicul şi Marian Breşug, traineri.
Joi, 1 iulie 2010
Informare şi cercetare bibliografică: Bibliografia Judeţului Bacău 2001
Conversie din sistemul CDS/ISIS, ordonarea tematică a referinţelor, alcătuirea indicelui de nume, trecerea pe suport electronic şi de hârtie. Bibliografie realizată de Liliana Cioroianu.

Fondul Documentar şi de Patrimoniu
Ioan Dragoslav (Ion Ivanciuc) (1875-1928) - scriitor
Expoziţie de carte cu ocazia împlinirii a 135 de ani de la naşterea scriitorului realizată de Iulia Lucaci.

Holul bibliotecii
Vincent van Gogh (30 martie - 29 iulie 1890)
Panou aniversar cu ocazia împlinirii a 120 de ani de la moartea pictorului olandez.

Pictorul provine dintr-o familie de pictori şi negustori de artă.
În 1881, Van Gogh îşi împarte timpul între Haga şi Anvers, hotărît să devină pictor. În 1885 pleacă la Paris. Cu ocazia primului sejur în acest oraş, înainte cu 11 ani, fusese fascinat de prima şi unica expoziţie impresionistă, iar acum îşi dorea să fie aproape de artiştii idolatrizaţi. Van Gogh era îndeosebi ataşat de Gauguin, având în vedere că ambii artişti considerau că picturile trebuie să relecte trăirile interioare. În decurs de mai puţin de un an pictează peste 200 de tablouri.
În 1890 se stabileşte la Anvers, la nord-vest de Paris, un orăşel foarte popular în rîndul artiştilor. Se refugiază într-o cămăruţă deasupra unei cafenele şi se dedică exclusiv picturii. Pictează 70 de tablouri în tot atîtea zile. Însă nu a rezistat mult timp acestui ritm fantastic. La 27 iulie 1890, la vîrsta de 37 de ani, se sinucide.
Panou aniversar realizat de Iulia Lucaci.

Secţia pentru Copii
Moldova lui Ştefan în literatură - figura şi perioada lui Ştefan au fost o puternică sursă de inspiraţie pentru scriitorii români : Barbu Ştefănescu Delavrancea - Apus de soare, Dimitrie Bolintineanu - Muma lui Ştefan cel Mare, Dimitrie Bolintineanu - Visul lui Ştefan cel Mare, Vasile Alecsandri - Imn lui Ştefan cel Mare, poezie populară - Ştefan, Ştefan, domn cel mare, Gheorghe Asachi - Ştefan cel Mare înaintea Cetăţii Neamţu, Alexandru Vlahuţă - Din trecutul nostru, Mihail Sadoveanu - Fraţii Jderi, Ştefan Octavian Iosif, Cântec despre preafericita izbândă de la Podul-Înalt.

Expoziţie de carte realizată de Colectivul Secţiei pentru Copii.

Efecte negative in urma ploilor

0 Comentarii
Conform raportului informativ întocmit de „Grupul de suport Tehnic pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţiile hidrotehnice şi poluări accidentale”, situaţia preliminară a efectelor negative înregistrate în judeţul Bacău în urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, este următoarea:

În localităţile Filipeni, Strugari, Bereşti-Tazlău, Zemeş, Mărgineni, Livezi, Măgura, Sănduleni, Tamaşi, Buhoci, Nicolae Bălcescu, Ungureni, Ghimeş, Palanca, Brusturoasa, Agăş, Asău, Ardeoani, Pârjol, Moineşti, Comăneşti, Târgu Trotuş au fost inundate 218 case şi 817 ha de teren agricol, au fost avariate 2 case, au fost afectate 142 de curţi şi anexe şi, din păcate, o persoană este dată dispărută, fiind luată de viitură.
De asemenea, au fost afectaţi 2,1 km drum judeţean, 45,4 km drum comunal, 0,020 km drum naţional, 0,350 km străzi, 0,1 km de cale ferată, 100 m de dig, 30 m apărare mal şi au fost avariate 6 poduri şi podeţe.
Circulaţia feroviară pe tronsonul Ghimeş-Palanca rămâne în continuare închisă. Un număr de 20 de angajaţi de la Regionala Căi Ferate Galaţi, cu 2 utilaje, lucrează la decolmatarea unui pod şi înlăturarea aluviunilor de terasament, până la remedierea situaţiei.

Pentru ...

0 Comentarii
Un articol scris de catre ziarista prinsa mai mereu in offside, angajata a celei mai citite publicatii din Bacau.
Iata ca si cei care se considera profii in presa locala isi cam dezmint statutul. Bacaul nu are ziaristi titrati si asta e principala cauza a calitatii articolelor, dictand nivelul presei bacauane.

Mai exista simboluri nationale?

0 Comentarii
Sambata - 26 iunie este Ziua Nationala a Drapelului, si a fost sarbatorita la Bacau, in Piata Tricolorului, dar fara bacauani, luand in calcul si vremea neprielnica.
Ceremonialul a constat in intimpinarea oficialilor, prezentarea onorului de catre Garda de Onoare, a rolului si importantei drapelului, inaltarea drapelului pe catarg, un moment de binecuvintare al preotilor si defilarea Garzii de Onoare. Cam atat!

Atentie, cod galben pentru Moldova!

0 Comentarii
Ploile abatute in weekend peste orasul Bacau ne-au umplut de indispozitie! Problema nu e ca toate actiunile de San' Petru au fost date peste cap de vremea nefavorabila ci ca viiturile au produs mari distrugeri in judet, soldate chiar si cu victime umane. Trotusul isi face de cap umflandu-se in matca. Pericolul nu s-a ridicat, vremea fiind sub semnul incertitudinii...
O saptamana buna sa aveti!

27 iunie 2010

Ai bani de aruncat?

0 Comentarii
Hai la Orange Shop-ul din Bucuresti!
Recunosc ca nu stiu ce sunt in fond acele figurine si nici la ce folosesc, dar la prima impresie par a fi niste jucarii extrem de scumpe. De exemplu, prima mascota costa 350 de lei, iar ce-a de-a doua nu mai putin de 700 de lei.Probabil exista un public si pentru astfel de produse...
Ai da banii pe asa ceva? Dincolo de asta, a nu se intelege ca discreditam Orange-ul. De pilda, studiind publicatia interna Orange am aflat pentru dumneavoastra ca prin facilitatea Orange film, puteti achizitiona 2 bilete la pret de 1, in fiecare miercuri Orange scotandu-te la film. Nimic nou pana aici- cinematografele partenere oferind facilitatea prin solicitare saptamanala, trimitand la 241
mesajul FILM. Surprinzator ni s-a parut faptul ca cinematograful partener pentru Bacau e CENTRAL. Felicitari pentru parteneriat! Poate asa ne intoarcem din nou la cinema-ul clasic, dand la o parte Mall-ul, ca tot vin vremuri grele!

26 iunie 2010

Expo Casa si Mobexpo la Central Plaza

2 Comentarii

Camera de Comerţ şi Industrie Bacău şi Enterprise Europe Network - RO Bacău, în parteneriat cu Patronatul Constructorilor din Judeţul Bacău şi Patronatul Producătorilor din Industria Lemnului Bacău - PROFOREST organizează expoziţiile Expo Casa si Mobexpo, care se vor desfăşura în perioada 24 – 27 iunie 2010, la Central Plaza Bacău.

Până la această dată, au confirmat participarea în calitate de expozanţi peste 30 de firme din toată ţara care prezintă şi oferă spre vânzare: mobilă, articole de mobilier, tâmplărie lemn şi PVC, mobilier terase şi grădini, căsuţe vacanţă şi foişoare, sisteme de încălzire ecologică, pardoseli decorative, vopsele, elemente din fier forjat, produse artizanat, accesorii pat, perdele şi articole decorative.

Sunt aşteptaţi la EXPO CASA şi MOBEXPO, în calitate de vizitatori profesionali, managerii şi specialiştii de la firmele ce produc şi comercializează mobilier şi produse pentru amenajări interioare şi exterioare, dar şi publicul larg, care va putea achiziţiona diverse articole necesare amenajării moderne a unei locuinţe şi/sau a spaţiilor destinate birourilor, la cele mai bune preţuri.


Parteneri media: Realitatea TV Bacău, 1 TV Bacău, Euro TV, Ziarul de Bacău, Observator de Bacău, ŞapteSeri, Zile şi Nopţi, Bursa Construcţiilor, Afaceri Lemn, Intarzia, Radio 21, Vibe FM, Kiss FM, Magic FM, Radio Iaşi
http://www.dinbacau.ro/, www.judetulbacau.ro, www.labacau.ro, http://www.megabacau.blogspot.com/, www.ghidulbacaului.ro, www.agendabacau.ro, www.bacau.info.ro.

Expoziţiile se deschid oficial joi, 24 iunie, ora 11.00 şi se pot vizita zilnic între orele 10.00–19.00.

Avem cu ce ne mandri

3 Comentarii
Iata ca bacauanii ies din nou in fata, dar de data aceasta cu preparate alese. Este vorba despre traditionalul Salam de Bacau, care a prins usor clienti in toata tara, avand in vedere pretul accesibil dar si calitatea.
In anul 2009 cota de piata a salamurilor bacauane era de circa 20%, acum a urcat la 36%, in ciuda crizei financiare si a concurentei destul de puternice.


Iata un brend care dureaza - Bacaul e peste tot!!!

Spectacol folcloric la Teatrul de Vara

0 Comentarii
Iata ca a inceput sezonul spectacolelor la Teatrul de Vara, unde vor fi prezenti cei de la ansamblul Busuiocul, marti, 29 iunie 2010, de la ora 20:00 intr-un concert.
Publicul in mare parte va fi format din aproximativ 500 de pensionari. Ca si la spectacolele de pana acum, intrarea va fi libera. Ce administratie generoasa avem!

Nike Bazar in Arena Mall!

0 Comentarii
Vino in perioada 8 iulie - 2 august la Nike Bazar!
Vei gasi produsele Nike la preturi incredibil de mici: accesorii Nike de la 5 lei, tricouri Nike de la 29 lei, pantofi sport Nike de la 89 lei.

Nike Bazar, la etajul I, in Arena Mall.


Actorii bacauani iau o pauza

0 Comentarii
Iata ca o odata cu venirea vacantei si actorii bacauani de la Teatrul "George Bacovia" intra in concediu, de pe 27 iunie, adica duminica, cand vor juca piesa "Scufita Rosie" de la ora 11:00, respectiv  ora 18.00, cand va avea loc spectacolul “Farmecul ametitor al banilor negri”, dupa Ray Cooney, in regia lui Dumitru Lazar Fulga - o comedie pe cinste.

25 iunie 2010

A inceput Hramul Bacaului ?!

0 Comentarii
...ar parea ca nu... In afara de vanzatorii ce asteptau clienti, nimeni nu era la Sala Sporturilor astazi pentru a petrece, datorita ploii continue.
Luand in considerare cele spuse de meteorologi, ploaia va mai continua inca doua zile, deci ne putem lua la revedere de la Anda Adam si Puya.

Noutati Cinema City 25.06 - 1.07.10

0 Comentarii
The Twilight Saga: Eclipse

 Miercuri - Joi - 19:30"

Bella se afla in fata unei decizii foarte grele : il iubeste enorm pe vampirul Edward,insa nu poate renunta la dragostea ei pentru varcolacul Jacob. Desi relatia ei cu cel din urma nu mai este atat de stransa, ea face tot posibilul pentru a redeveni prietenii buni care erau odata.  
Cum Bella este ca un magnet ce atrage pericolul, isi da seama ca este urmarita in continuare de Victoria, care si-a propus sa o ucida cat mai curand. Dar cum ea este una singura si nu poate face fata membrilor familiei Cullen, planul ei este sa isi creeze o armata de vampiri nou-nascuti : puternici si aproape imposibil de stapanit. 




Les herbes folles

Vineri - Joi - 15:40, 17:50, 20:00, 22:10
Marguerite Muir este o dentista pariziana trecuta de prima tinerete, necasatorita, independenta si cu toane, careia ii este furata poseta plina cu bani, carduri de credit si acte de identitate in timp ce intentiona sa-si cumpere o pereche de pantofi dintr-un magazin. 
Portofelul rosu al femeii este gasit intamplator intr-o parcare de catre Georges Palet, un barbat insurat si somer, tata a doi copii, care traverseaza criza specifica varstei a doua si ascunde un secret teribil din trecut. Intrigat de brevetul de pilot pe care il gaseste in portofelul pagubasei, Georges devine obsedat de Marguerite si face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a o intalni, insa femeia nu este interesata initial sa il cunoasca pe bunul samaritean care i-a restituit actele furate si chiar se simte amenintata si agasata de insistentele lui. Pasiunea comuna pentru aviatie si curiozitatea pe care i-o starneste Margueritei strainul care o tot contacteaza contribuie la implicarea celor doi intr-o serie de aventuri romantice, in care sunt prinsi fara voia lor politistul Bernard de Bordeaux, sotia barbatului pe nume Suzanne si prietena femeii pe nume Josepha.

Locuri de parcare da, piste de biciclete ba!

1 Comentarii
Dupa cum stim, pe 1 mai 2010, asociatia Iubim Natura a lansat un apel public catre autoritatile locale bacauane pentru promovarea utilizarii bicicletei ca mijloc de transport urban, ce prevedea amplasarea unor piste, ca in orice oras civilizat.

Iata ca in Bacau nu este asa. Primaria pare neinteresata de aceasta initiativa, ci mai degraba de locurile de parcare... Conform Ziarul de Bacau, Primaria Bacau va amenaja 2500 de locuri de parcare, in mai toate zonele din oras.
Foarte frumos...

Targ de Antichitati la Promenada Mall

0 Comentarii
Promenada Mall Bacau va asteapta sambata, 26 iunie si duminica, 27 iunie 2010, incepand cu orele 10.00 sa participati la al patrulea targ de antichitati din Bacau organizat de European Retail Park Bacau.

Ca deobicei, vizitatorii au ocazia sa vada si sa cumpere obiecte de arta vechi: obiecte decorative, numismatica, filatelie, pictura, monede, bancnote, timbre, carti postale, bijuterii, ceasuri si alte obiecte vechi.

“Targu’ de San’ Petru”

0 Comentarii
Iata ca odata cu sarbatorirea Hramului Bacaului, organizat in fiecare an in Bacau de Sfantul Petru si Pavel, are loc si evenimentul central al acestei editii, targul mestesugaresc, ce va fi amplasat in piateta din fata Prefecturii.


La “Targu’ de San’ Petru”, asa cum este denumit in acest an evenimentul, vor fi expuse produse create manual peste 50 de mesteri populari din zonele Moldovei si nu numai. Bacauanii vor avea posibilitatea sa isi cumpere diverse produse, dar si sa asiste la indeminarea mesterilor populari.

24 iunie 2010

Buddha Bar, acum in centrul orasului

0 Comentarii
Puteti lenevi la terasa Buddha Bar in zilele caniculare ale acestei veri la parterul Hotelului Moldova din centrul Bacaului.

Daca nu ploua!...

Hramul Bacaului 2010

0 Comentarii
In perioada 25-29 iunie va avea loc hramul Bacaului de Sfantii Petru si Pavel. Sectacolele vor avea loc incepand de la ora 18 pana la ora 22 pe scena amplasata langa Sala Sporturilor.


Programul concertelor dedicate Hramului Bacaului:

Vineri, 25 iunie: folclor bacauan.
Sambata, 26 iunie: folclor, Annes si Anda Adam.
Duminica, 27 iunie: folclor, trupa Bordo si trupa Zero.
Luni, 28 iunie: folclor, trupa Undercover, Alexandra Ungureanu, Puya.
Marti, 29 iunie: folclor bacauan.

Formatori in educatie

0 Comentarii
În perioada 24 – 25 iunie 2010 se vor organiza la Bucureşti întâlnirile de lucru în cadrul Proiectului “Proces educaţional optimizat în viziunea competenţelor societăţii cunoaşterii”.

La invitaţia SIVECO România, din partea Casei Corpului Didactic “Grigore Tabacaru” Bacău, vor participa, pentru a dobândi calitatea de formatori, prof. - metodist Mihaela Liliana Ciuchi şi prof. Maria Ema Fâciu.

Obiectivul general al proiectului vizează creşterea accesului la un învăţământ de calitate, prin intermediul unor demersuri educaţionale integrate, inter- şi transdisciplinare, orientate către dezvoltarea competenţelor solicitate de societatea modernă şi prin optimizarea procesului educaţional prin utilizarea TIC, inclusiv tehnologiile multi-touch.

In Bucuresti

0 Comentarii
Cam asa intalniti la fiecare colt de strada din capitala.

Si Bacaul are gaurile lui negre...Suntem cu ochii pe ele!

Nu ai ghena de gunoi in apropiere?

0 Comentarii
Asta e solutia pentru romani...

I love my country!

23 iunie 2010

Civilizatie...

0 Comentarii
Nu in Bacau din pacate... Ci in Bucuresti. Incet, incet, incercam sa venim si noi din urma...Sa mai fie nevoie de vreo 20 de ani?!



Record de Guiness Book la Arena Mall

0 Comentarii
Vino ls Arena Mall sambata, 26 iunie, la ora 11.30, si vei fi martorul unui nou Record Mondial. Cascadorul Arvat va sta mai bine de 5 ore pe lame de sabii!


Ziua antidrog la Arena Mall

0 Comentarii
Vineri, 25 iunie, incepand cu ora 16.00, in Arena Mall - Traieste fara droguri! - un eveniment dedicat Zilei Internationale de Lupta Impotriva Abuzului si Traficului Ilicit de Droguri.

22 iunie 2010

Liberty Parade 2010

1 Comentarii
Liberty Parade va avea loc în acest an pe 24 iulie 2010, pe aceeaşi plaja dintre Venus-Saturn.
Invitaţi speciali vor fi britanicii Above & Beyond. Aceştia au mai fost în România anul trecut în Club Midi din Cluj-Napoca

Liberty Parade înseamnă, din 2001 încoace, cel mai mare fenomen dance de stradă din România. Înseamnă camioane încărcate de decibeli produşi de cei mai buni DJ-i români ai momentului, înseamna peste 60.000 de perechi de mâini tăiate de lasere multicolore în Liberty Parade Arena, înseamnă muzică bună, prieteni, soare şi nisip scârţâind în bascheţii puţin uzi.

În 2009 la Liberty Parade invitaţii speciali au fost Ferry Corsten şi Planet Funk.


Imnul Lierty Parade 2010


Asculta mai multe audio Muzica

Actiuni responsabile

0 Comentarii
Odata cu sosirea vacantei de vara , agentii comerciali responsabili au inteles necesitatea implicarii in viata comunitatii prin actiuni responsabile, in avantajul copiilor mai putin favorizati. Astfel, baza de agrement Gepex Park a pus la dispozitia copiilor din comuna Oituz, in 21 iunie, prin proiectul Asociatiei "Copii in Sanul Familiei" toata gama atractiilor existente in baza: triciclete, badminton, trambulina, skateboard.
Actiunea nu este o premiera, cei de la Gepex oferind asemenea tratamente si beneficiarilor Asociatiei Betania. Un comportament care merita mediatizat si reeditat.

Politia in actiune!

0 Comentarii
Inspectoratul General al Poliţiei Române lansează Campania naţională de prevenire a criminalităţii “Alege siguranţa!”.

Campania urmează a se derula în perioada iunie – noiembrie 2010, sub sloganul „Nu le face viaţa uşoară infractorilor!”.

Scopul campaniei este informarea cetăţenilor cu privire la măsurile de autoprotecţie care trebuie adoptate pentru reducerea riscului de victimizare.

Analiza dinamicii criminalităţii din ultimii ani a evidenţiat faptul că infracţiunile contra patrimoniului au reprezentat o pondere însemnată în ansamblul fenomenului infracţional, determinând astfel alegerea prevenirii acestui segment de infracţionalitate ca prioritate naţională a Poliţiei Române în anul 2010.

Plecând de la necesitatea de a diversifica şi intensifica modalităţile de comunicare cu cetăţenii, pentru a pune la dispoziţia acestora un volum mai mare şi permanent actualizat de informaţii utile, Campania îşi transmite mesajul printr-un site specializat de recomandări preventive specifice tipurilor de infracţionalitate cel mai frecvent întâlnite în ultima perioada de timp, dar şi prin intermediul unor spoturi audio-video realizate în parteneriat public-privat.

130 ani de prietenie româno - americană

0 Comentarii
Cu ocazia celei de a 234-a aniversări a Independenţei S.U.A., vineri, 2 iulie 2010, directorul C.C.D. Bacău, prof. Gabriel Stan, a fost invitat de Excelenţa Sa, Mark H. Gitenstein, ambasadorul S.U.A. la Bucureşti, pentru a participa la manifestările prilejuite de acest eveniment.

În acest an el se va desfăşura sub motto-ul: „130 ani de prietenie româno - americană”.

Instituţia băcăuană promovează în parteneriat cu Ambasada S.U.A. un set de programe culturale şi educaţionale reprezentative: American Corner, Educaţie pentru cetăţenie activă, Educaţie civică – metode interactive de predare-învăţare şi Rasism, xenofobie, antisemitism – probleme educaţionale; Holocaustul. O parte dintre acestea sunt finanţate direct de Departamentul de Stat, prin Ambasada S.U.A., fiind considerate proiecte de succes.

Club Kremlin a intrat in vacanta

0 Comentarii
Te asteptam in toamna in aceeasi locatie, dar intr-un nou ambient, cu mai multe surprize, cu artisti si evenimente speciale, si mult mai multa muzica buna. Asa ca vara asta odihneste-te pentru ca din toamna o luam de la capat!!!

Si ca sa fim siguri ca toate acestea se intampla, sugereaza-ne pe site (www.clubkremlin.ro) ce doresti sa se schimbe in club si ce artisti ti-ar placea sa vezi din toamna in Kremlin!

Cu gândul la turneele finale

0 Comentarii
Ediţia a IV-a a Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori se apropie de sfârşit. În acest week-end la baza sportivă Lider Sport s-au disputat ultimele meciuri din cadrul ultimei etape, a 30-a. În zilele de marţi şi miercuri, se vor mai disputa două meciuri restante, FC Coriolan vs. SC Andisimo şi respectiv X-Carp vs. Gim Sport. Niciunul dintre meciuri nu mai poate schimba nimic în ierarhia primelor 8 echipe care vor intra în play-off şi nici în clasarea acestora.
Începând cu ziua de joi, vor începe şi meciurile tur-retur din play-off, pentru ca duminică să se dispute finala în urma căreia câştigătoarea va merge la Turneul Naţional al Campionatelor de Minifotbal de la Cluj, din perioada 8-11 iulie, în timp ce cealaltă finalistă îşi va câştiga dreptul de a participa la Zalău, la Cupa României la Minifotbal, din perioada 1-4 iulie.


Echipele clasate pe primele 8 poziţii ale clasamentului sunt. Tofan Sport, FC Coriolan, Gim Sport, Legendele, SC Andisimo, FC Transport Bistriţa, Dedeman şi X-Carp. Dintre acestea într-o poziţie dificilă se află Andisimo care riscă să nu intre în play-off, locul acesteia urmând să fie luat de echipa imediat clasată, Cartier URA. Cartier URA este una dintre cele mai tehnice din această ediţie de campionat, în ultima reuşind în faţa Dedemanului, chiar să revină de la scorul de 4-0.

Astfel, se pare că chiar dacă în play-off se va juca după sistemul 1-8, 2-7, 3-6, 4-5, toate meciurile vor fi foarte disputate, iar primele două echipe clasate, Tofan Sport şi FC Coriolan, de altfel şi favoritele competiţiei nu vor avea parte de meciuri prea uşoare în faţa acestor echipe care s-au impus pe finalul campionatului, Dedeman, X-Carp sau Cartier URA.